Horror

Werewolf Rising (2014)

Vukodlak, filmsko čudovište koje je pored vampira i zombija zadnjih godina bilo čest gost malih i velikih ekrana. A kako taj trend ne bi posustao pobrinuo se redatelj i scenarost BC Furtney sa filmom Werewolf Rising. Riječ je o niskobudžetnom hororcu u kojemu pratimo Emmu, mladu djevojku koja se iz velikog grada doseli na selo, u mjesto gdje je odrasla, duboko u planinama Arkanzasa. Ali njezini problemu tu tek započnu. Naime, iz šuma koje okružuju njezin dom pojavi se krvožedni vukodlak koji ubija sve pred sobom. Ali Emma neće “prodati” svoju kožu samo tako lako.
Možemo se složiti da Werewolf Rising nit zvuči nit izgleda kao neki visokokvalitetni uradak, ali hej, vjerujem da će se neke zadovoljiti i takav kakav je. U glavnim ulogama se pojavljuju Bill Oberst Jr.Danielle LozeauMelissa CarnellIrena MurphyMatt Copko, te još nekolicina. Američka DVD premijera je zakazana za 14. listopada 2014., a u Velikoj Britaniji će Werewolf Rising izaći na DVD-u nešto ranije, 22. rujna 2014.

Werewolf Rising poster Werewolf Rising poster2

IMDB

TRAILER

RADNJA

Emma is a country girl who left for the big city only to return years later with big problems. And when she returns to her childhood home deep in the Arkansas mountains for some well needed rest, relaxation, and soul searching, her problems have only just begun. A bloodthirsty werewolf emerges from the woods to lay siege to the area, ravaging anything in its path and revealing a sinister underworld that most never knew existed. With a full moon hanging over the area, Emma is plunged into a fight not only for her life, but for her very soul…

SLIKE

1 2 3 4

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.