Akcija

’71 (2014)

Kada se Owen Wilson našao Iza neprijateljskih linija jedini nada za spas mu je bilo da trči koliko ga noge nose. A slično će učiniti i Jack O’Connell u britanskoj akcijskoj ratnoj drami ’71 redatelja Yanna Demangea, ’71 je priča o mladom dezorijentiranom britanskom vojniku kojega njegov tim slučajno ostavi iza neprijateljskih linija na opasnim ulicama tijekom nereda koji su se dogodili u Belfastu 1971. godine.
Zvuči kao jednostavan zaplet, ali kritike koje prate film nakon projekcije na Berlin International Film Festivalu govore da je riječ o iznimno napetom i uzbudljivom filmu. Osim O’Connella u filmu još igraju Sam ReidSean HarrisCharlie MurphyPaul AndersonSam HazeldineKillian Scott, te još mnogi drugi. Osim projekcije na Berlin International Film Festivalu film je do sada bio prikazan na Beaune Film Festivalu, Karlovy Vary Film Festivalu, Jerusalem Film Festivalu, i New York Film Festivalu. Službena britanska premijera je zakazana za 10. listopada 2014. Francuska publika će film pak gledati u svojim kinima od 05. studenog 2014., do će se u americi film otvoriti tek 27. veljače 2015., i još k tome u limitiranoj kino distribuciji.

71 poster 71-poster2 71 US poster 71-poster3 71-poster4

IMDB

TRAILER

 

TRAILER B

 

TRAILER2

 

TRAILER3

 

TEASER1

 

TEASER2

 

TEASER3

 

TEASER4

 

TV Spot

 

CLIP1

 

CLIP2

 

CLIP3

 

CLIP4

 

RADNJA

A young and disoriented British soldier is accidentally abandoned by his unit following a riot on the deadly streets of Belfast in 1971.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.