Drama

Reclaim (2014)

Ryan Phillippe je nekoć slovio kao perspektivni hollywodoski ljepotan, posebice nakon filmova I Know What You Did Last Summer54 i Cruel Intentions, ali iz nekog razloga nikada nije dosegao svoj puni potencijal i postao velika mega zvijezda kao što je to primjerice pošlo za rukom Bradu Pittu ili Leonardu DiCapriu. Pa ipak, čovjek nije u potpunosti nestao, pa se s vremena na vrijeme pojavi u nekom zvučnijem naslovu (kao npr. Flags of Our FathersCrashThe Lincoln Lawyer itd.) A jedan od posljednjih filmova koji je snimio je nezavisnaklrimi triler drama Reclaim redatelja Alana Whitea u kojem se udružio sa Johnom Cusackom koji se sve više i više udaljava od uloga romantičnih junaka koje su ga proslavile, te se po tko zna koji put pojavljuje u ulozi negativca.
Reclaim je film o mladom bračnom paru Steveni i Shannon koji su upravo posvojili djevojčicu. Ali kada djevojčica biva oteta, par neće stati ni pred čime kako bi ju pronašli. Ali tijekom potrage razotkrivaju i neugodnu istinu iza posvojenja i agencije za posvojenje kojoj su vjerovali a koja se bavi mutnim poslovima.
Osim Cusacka i Phillipea u filmu još igraju Rachelle LefevreJacki WeaverLuis GuzmánBriana RoyJandres BurgosLiz Veronica Foo, te još mnogi drugi. Reclaim će se pojaviti na VOD platformama i izabranim kino dvoranama od 19. rujna 2014.

Reclaim poster Reclaim poster2

IMDB

TRAILER

RADNJA

After their newly adopted daughter goes missing in a small town, Steven and Shannon will stop at nothing to uncover the truth behind her disappearance and the dangerous secret behind the adoption agency they trusted. Risking their own lives, they will discover just what being a parent means and how far they will go to get their child back.

SLIKE

1 2 3 4 5 6

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.