Drama

Wir waren Könige aka The Kings Surrender (2014)

Pronaći posao u današnje vrijeme je poprilično teško. Doduše, ovi mlađi još imaju kakve-takve šanse jer poslodavci uglavnom traže mlade ljude. No obično kvaka bude u tome moraju imati i iskustvo, što mnogi koji su tek završili fakultete nemaju. A posebice je teško ovim starijim ljdima koji su već u svojim 40-im i 50-im godina, za njih gotovo nitko i ne mari, pa će mnogi tako ako budu imali sreće, na burzi dočekati i penziju. Ali baš kao što je teško pronaći posao, jednako teško može biti i zadržati posao u današnje vrijeme. A upravo će se sa tim problemom suočiti likovi njemačke krimi triler drame Wir waren Könige redatelja i scenarista Philippa Leinemanna.
Wir waren Könige (na engleskom prijevodu poznat i kao The Kings Surrender) je priča o timu SWAT specijalaca koji se nađu u teškim trenucima kada saznaju da ministarstvo namjerava srezati troškove te da će neki od njih izgubiti svoj posao. I dok se bave svojim svakodnevnim poslom i suočavaju sa raznoraznim kriminalcima, svaki član tima se pokušava dokazati i dati maksimum od sebe, a samim time rastu tenzije i potreba za međusobnim natjecanjem unutar tima, što će kulminirati neugodnim situacijama.
U glavnim ulogama su Ronald ZehrfeldFrederick LauHendrik DurynMisel MaticevicThomas ThiemeBernhard SchützTorben Liebrecht, te još mnogi drugi. Njemačka premijera filma Wir waren Könige će se održati 13. studenoga 2014.

Wir waren Könige poster Wir waren Könige poster2

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

Thriller that revolves around a SWAT team in which each member is fighting for his position as the ministry plans to cut several units in cost-saving measures. As the team is under special observation, and each team member needs to do his utmost, the tension and competition within the team grows.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.