Azija

Manhole (2014)

Kada je riječ o filmovima osvete ili filmovima o serijskim ubojicama, onda korejanci totalno rasturaju – The ChaserBedevilledA Bittersweet LifeOldboyI Saw the Devil, i Memories of Murder samo su neki od izvrsnih primjeri toga. Hoće li i nadiolazeći korejski misteriozni “horror” triler Manhole redatelja Shin Jae-Younga također postati primjer kvalitetnog korejskoga filma o serijskom ubojici i lovu na istoga, ostaje nam tek za vidjeti.
Manhole je radnjom smiješten u predgrađe Seula gdje u razdoblju od 6 mjeseci nestane skoro pa 10-ak ljudi. Starija setsra jedne od otetih djevojaka odluči sama istražiti taj misteriozni slučaj, te otkrije da svi tragovi upućuju prema kanalizacijskom otvoru u jednoj ulici kojim se koristi serijski ubojica dok hvata svoje žrtve. Starija sestra se odluči spustiti dolje kako bi moguće pronašla i spasila svoju mlađu sestru.
U glavnim ulogama se pojavljuju Jung Kyoung-HoYu-mi Jeong i Sae-ron Kim. Korejska premijera će se održati u listopadu 2014.

Manhole poster Manhole poster2

TEASER

 

TRAILER

 

RADNJA

In a neighborhood in Seoul, 10 or so people disappeared without a trace in a 6 month span. While the neighbors feel nervous about not being able to find a clue about it, hair and blood is found on the lid of a manhole. What happened down there?

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.