Drama

Hyena (2014)

London slovi kao jedno od TOP 10 turističkih mjesta na svijetu. Ali nakon svih tih silnih britanskih filmova o tamošnjim bandama, gangsterima i huliganima nekako i nemam potrebu da se žurim sa posjetom Londonu. Iako, nadam se da ćuga jednog dana ipak posjetiti. Bilo kako bilo, britanska krimi triler drama Hyena redatelja i scenarista Gerarda Johnsona je još jedna od britanskih krimi uradaka o tamošnjoj mafiji. Točnije, u filmu pratimo nemilosrdnog policajca koji radi na undercover zadacima, te ponekad ne slijedi baš sva “pravila iz knjige”. A upravo će prekršiti nekoliko pravila kada bude pokušao spasiti mladu djevojku koju albanska mafija želi prodati u seksualno ropstvo.
U glavnim ulogama se pojavljuju Peter FerdinandoStephen GrahamNeil MaskellElisa LasowskiMyAnna BuringRichard DormerGordon Brown, te još mnogi drugi. Hyena je premijerno prikazan u lipnju na Edinburgh International Film Festivalu gdje je zaradio i nominaciju za najbolji film. U rujnu će film biti prikazan na Toronto International film festivalu, a službena britanska premijera je zakazana za 06. ožujak 2015.

Hyena poster

IMDB

TRAILER

 

TEASER CLIP

 

RADNJA

Good policing doesn’t necessarily mean doing everything by the book. But as the business of crime in London turns to favour the Albanians and Turks, how does a “good” policeman survive?

SLIKE

1 2 3 4

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.