Akcija

Montana (2014)

Vjerojatno to već većina zna, iako će neke možda ta spoznaja iznenaditi, no poznati Danski glumac Mads Mikkelsen ima starijega brata Larsa Mikkelsena. Za razliku od mlađeg brata Lars iza sebe nema baš mnogo poznatih naslova, no svakako bi iz njegove filmografije valjalo izdvojiti Flammen & Citronen , Flugten, te ulogu iz posljednje sezone popularnog “Sherlocka”  gdje je Lars odigrao Charlesa Augustusa Magnussena. A Lars će također odigrati glavnu ulogu u britanskom akcijskom trileru Montana redatelja Moa Alia.
Ali Montanu opisuje kao spoj filmova The Karate Kid i Léon, a film govori o Dimitriju, bivšem Srpskom komadosu koji sada radi u Londonu kao plaćeni ubojica. Jednoga dana Dimitrije od sigurne smrti spasi 14-godišnjeg dječaka koji se želi osvetiti moćnom kriminalcu. Dimitrije mu odluči pomoći te ga počne obučavati mračnim i opasnim tajnama svog ubojitom zanata. Ali osim što će ga naučiti kako ubiti, Dimitrije će ga naučiti i što je to prijateljstvo, čast i poštovanje.
Osim Larsa u filmu još igraju Michelle FairleyAshley WaltersAdam DeaconAlexandra WeaverDominique TipperRyan Oliva, te još neki. A u jednoj od uloga se pojavljuje i naš glumac Zlatko Burić kojega se možda sjećate iz filma 2012 gdje je odigrao debelog rusa Yuria Karpova. Montana u Britanska kina dolazi 15. prosinca 2014., a zatim će nakon toga, 19. siječnja 2015. izaći i na DVD-u. Ali prije toga, 31. listopada 2014. će film u njemačkoj izaći na DVD-u.

Montana poster Montana poster0 Montana poster1 Montana poster2 Montana poster3 Montana poster4

IMDB

TRAILER1

 

TRAILER2

 

RADNJA

In the mean streets of London’s East End, Montana discovers that the powerful crime lord and ruthless lieutenants for whom he works secretly killed his father. At the same time, Dimitrije, a former Serbian commando, comes looking for the gangster in order to take revenge for the death of his wife and son. Realising that they share the same purpose, the commando mentors the boy in the dark arts of assassination as they prepare to take their final revenge.

SLIKE

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.