Akcija

Field of Lost Shoes (2014)

Američka povijest je kratka ali je ipak prepuna nekih bitnih i velikih događaja za njih, između ostaloga i nekoliko ratova. Jedan od tih ratova je bio i građanski rat koji se vodio zbog odcjepljenja Konfederativnih država, i koji je na pune četiri godine podijelio jednu naciju. Nakon četiri godine ratovanja Konfederacija se predala, a ropstvo je u cijelosti ukinuto. Nezavisna povijesna ratna drama Field of Lost Shoes redatelja Seana McNamara se bavi baš tim ratom.
Točnije, u filmu pratimo skupinu mladića, tinejdžera koji se nađu usred bitke za Virginia Military Institute. Ostavljajući iza sebe svoju mladosti, mladići će se naglo suočiti sa svijetom odraslih i sa okrutnošću rata, te će morati odlučiti za što se konkretno bore.
Glumačku ekipu predvode uglavnom mlada i nepoznata imena kao što su Nolan GouldLuke BenwardGale HaroldJosh ZuckermanZach RoerigMax Lloyd-Jones, te još neki. Ali našlo se u filmu i nekoliko poznatih glumaca, npr. Tom SkerrittJason IsaacsDavid ArquetteKeith David, te Courtney Gains. Field of Lost Shoes je pret-premijerno prikazan 13. travnja 2014. u Virginii, a službena američka premijera je zakazana za 26. rujna 2014.

Field of Lost Shoes poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

Based on a true story of the American Civil War, culminating at the Battle of New Market, May 1864. A group of teenage cadets sheltered from war at the Virginia Military Institute must confront the horrors of an adult world when they are called upon to defend the Shenandoah Valley. Leaving behind their youth, these cadets must decide what they are fighting for.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.