Akcija

Throwdown aka Beyond Justice (2014)

S obzirom na to koliko su filmova snimili i koliko ih godišnje izbaciju, bilo je samo pitanje vremena kada će Vinnie Jones i Danny Trejo udružiti snage. A to se napokon dogodilo u nezavisnom krimi trileru Throwdown (aka Beyond Justice) redatelja, producenta i glavnog glumca Timothya Woodwarda Jr..
Throwdown je priča o mladom odvjetniku koji istovremeno muku muči sa slučajem ubojstva u kojem očito nije sve onako kako se čini na prvu ruku, i sa svojom ovisnošću o piću. Kako se slučaj odmotava mladi odvjetnik razotkriva  užasan svijet trgovine ljudima u SAD-u.
Osim spomenuti Treja, Vinniea i Woodwarda Jr. u filmu još igraju Luke GossMischa BartonErin Marie HoganJerry G. AngeloBasil Hoffman, te još mnogi drugi. Throwdown je prvotno izašao 04. lipnja 2014. na DVD-u u Japanu, a američka DVD premijera je zakazana za 14. listopada 2014.

THROWDOWN POSTER THROWDOWN POSTER2

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

A young criminal defense attorney struggles with a homicide case that is not as cut and dry as it appears while battling a drinking habit. The story goes beyond the lives of those directly related to the case and shines a much needed spotlight on the horrific world of human trafficking in the United States.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

2 replies »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.