Drama

Perro Guardián (2014)

Često se mogu čuti priče kako su tamo neki ljudi pronašli mir i spokoj u vjeri koja ih je u potpunosti promijenila. A ponekad i okrutni kriminalci unutar četiri zida svoje zatvorske ćelije pronađu vjeru te postanu posve drugačiji, moglo bi se reči bolji ljudi. No, to se ne bi moglo reći i za junaka Peruanske psihološke triler drame Perro Guardián iza koje stoji redateljsko-scenaristički dvojac Bacha Caravedo i Chinón Higashionna.
Perro Guardián je priča o Perrou, traumatiziranom bivšem vojniku koji sada radi kao plaćeni ubojica i živi na marginama društva odvojen od svoje obitelji obavljajući poslove za “ljude iz sjene”. Na svom posljednjem zadatku dolazi u kontakt sa vjerskom skupinom pod vodstvom karizmatičnog propovjednika čije riječi počnu utjecati na Perroa. I dok se povezuje s problematičnom mladom djevojkom, Perro otkriva vjeru i svoju duhovnu stranu, a samim time otkrije i svoju još tamniju stranu zbog čega on postane još psihotičniji.
Glavnu ulogu u filmu igra Carlos Alcántara, inače poznati komičar u Peruu koji je ovim uratkom pokazao i svoje drugo, mračnije lice. A tu su još Reynaldo ArenasRamón GarcíaMayra GoñiMiguel Iza, i Juan Manuel Ochoa. Peruanska premijera filma se već održala 04. rujna 2014., a krtike su uglavnom pozitivne, opisavši film kao nasilnu i mračnu psihološku karakternu studiju sporijeg ritma.

Perro Guardián poster Perro Guardián poster2 Perro Guardián poster3 Perro Guardián poster4 Perro Guardián poster5

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TEASER1

 

TEASER2

 

TRAILER1

 

TRAILER2

 

TRAILER3

 

TRAILER4

 

RADNJA

Perro (Carlos Alcántara) is a former soldier turned hitman, living on the fringes of society and carrying out jobs for shadowy higher-ups. The year is 2001, when the government passed a bill granting amnesty to military personnel accused of human rights violations during the inner war with the Shining Path terrorist movement. While waiting for the bill to be approved, Perro lives in the shadows, separated from his family. His latest job brings him into contact with a religious group led by a charismatic preacher. As he bonds with a troubled young woman (Mayra Goñi), Perro discovers his spiritual side, which leads him to darker places.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.