3D

The Crossing (2014)

Od kako je otišao iz Hollywooda koji mu je očito ostavio gorak okus u ustima, posebice nakon flopa zvanog PaycheckJohn Woo kao da se malo povukao iz redateljske stolice i okanio se režije grandioznih akcijskih spektakla po kojima je bio poznat. Pa je tako u godinama nakon Paychecka režirao tek tri manja projekta – TV film The Robinsons: Lost in Space, jedan segment u omnibusu All the Invisible Children, te videoigricu Stranglehold. A onda 2008. izbacuje prvi dio kineskog povijesnog spektakla Red Cliff koji je rasturio domaći box office, osvojio publiku i kritiku, te osvojio 10-ak nagrada. A slično je ponovio i nastavak Red Cliff: Part II koji je izašao samo godinu dana kasnije. No od tada je prošlo pet godina a Woo u tom razdoblju nije režirao baš ništa!!
Ali mirovanju je napokon došao kraj pa nam se tako  ove godine Woo vraća sa još jednim povijesnim spektaklom! Ovaj puta je riječ o povijesnom ljubavnom ratnom spektaklu The Crossing koji je radnjom smješten u vrijeme Kineske revolucije kasnih 40-ih, a u kojem se Woo pozabavio temama kao što su ljubav, nada i turbulentno razdoblje kineske povijesti. Naravnom, usput će isporučiti i grandiozne i spektakularne akcijske sekvence.
Film je snimljen u ko-produkciji Kine, Japana i Južne Koreje sa budžetom od nekih 38,6 milijuna $, te će baš kao što je to bio slučaj sa “Crvenom Stijenom” i The Crossing biti podijeljen na dva dijela. U glavnim ulogama su Takeshi Kaneshiro koji je također igrao i u filmu Red Cliff, a tu su još Ziyi ZhangHye-kyo SongXiaoming HuangMasami NagasawaDawei TongFeihong YuKuei-Mei Yang, te još mnogi, nogi drugi.
Kineska premijera prvog filma će se održati 05. prosinca 2014., i to u 3D-u, a nastavak The Crossing 2 će svjetlo dana ugledati u svibnju 2015. Ali o nastavku detaljnije kada budemo imali više informacijama.

The Crossing poster The Crossing poster2 The Crossing poster3 The Crossing poster4 The Crossing poster The Crossing poster2 kinopoisk.ru The Crossing poster4 The Crossing poster5 The Crossing poster6 The Crossing poster7 The Crossing poster8 The Crossing poster9 The Crossing poster10 The Crossing poster11 The Crossing poster12 The Crossing poster13 The Crossing poster14 The Crossing poster15 The Crossing poster16 The Crossing poster17 The Crossing poster20 The Crossing poster5

IMDB

PROMO TRAILER

 

TRAILER1

 

TRAILER2

 

TRAILER3

 

RADNJA

In the midst of the Chinese Revolution during the late 1940s, couples flee to the island of Taiwan.

SLIKE

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 2 3 4 5 (1) 5 (2) 5 (3) 5 (4) 5 (5) 5 (6) 5 (7) 5 (8) 5 (9)

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.