Akcija

Day of the Mummy (2014)

Čini se da su mumije opet u modi! A reći će neki “a kad su uopće i izašle iz mode?” (lol). E pa onog trenutka kada je Rob Cohen snimio ono govno zvano  The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor. Ali dok čekamo da Alex Kurtzman snimi The Mummy reboot koji treba izaći 2016., vrijeme možemo prikratiti sa čak tri filma o mumijama koji su ili već izašli ili tek trebaju izaći do kraja ove godine. Tako je tu trashina The Mummy Resurrected, niskobudžetni horrorac The Pyramid, a uskoro stiže i niskobudžetni trashy horrorac Day of the Mummy redatelja Johnnya Tabora koji je snimljen u ko-produkciji SAD-a i Venecuele.
Day of the Mummy je niskobudžetnio found footage film snimljen uglavnom iz prvog lica (u stilu FPS video igara), a radnja se vrti oko Jacka Wellsa koji se u nadi da će pronaći slavni dijamant poznat pod imenom Codix Stone pridruži skupini arheologa koji odluče istražiti novootkrivenu grobnicu u Egipu, onu prokletog kralja Neferua. Ali kada mumija kralja oživi i krene u potragu za ljudskim mesom, Jack i ekipa će doživjeti užasavajuće iskustvo.
U glavnoj ulozi je William McNamara, a manju ulogu ima i Danny Glover koji je očito postao “prestar za ova sranja” jer čovjek očito ne može više ubosti ulogu u nekom velikom i možebit kvalitetnom uratku, umjesto toga ga gledamo u niskobudženim trashy filmovima kao što je između ostaloga i ovaj. Osim njih dvojice tu su još NimiPhilip MarlattAnthony FanelliAndrea MonierBrandon deSpainRobin Steffen, te još neki.
Day of the Mummy u velikoj britaniji izlazi direktno na DVD-u 20. listopada 2014. U americi će film također izaći direktno na DVD-u, ali nešto kasnije, 09. prosinca 2014.

Day of The Mummy poster Day of The Mummy poster2

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

In hope of getting his hands on the famed diamond known as the Codix Stone, Jack Wells joins a group of archaeologists out to explore a newly discovered tomb in Egypt, that of the cursed king Neferu. When the Mummy of the king returns from the dead seeking human victims, Jack is in for the most horrifying experience of his life.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.