Drama

Dermaphoria (2014)

Za one koji to možda nisu znali Dermatofobija je fobija, odnosno strah od kožnih bolesti. A Dermaphoria je pak naslov nezavisne misteriozne krimi triler drame redatelja i scenarista Rossa Clarkea koja je bazirana na istoimenom kultnom romanu Craiga Clevengera. U filmu (i romanu) pratimo eksperimentalnog kemičara Erica Ashwortha koji se budi u zatvoru u New Orleansu, bez spoznaje kako je tamo završio i zašto. Ali ubrzo sazna da je optužen za podmetanje požara koji se pak povezuje sa prozvodnjom droge. Ipak, posve neočekivano netko plati jamčevinu te on biva pušten iz zatvora. Unatoč amneziji od koje pati on odluči istražiti što se tu točno dogodilo te pronaći svoju djevojku koja je nestala a koja bi moga rasvijetliti cijeli slučaj.
Film je snimljen u ko-produkciji SAD-a i Velike Britanije, a neki film već opisuju kao spoj Mementa i popularne TV serije Breaking Bad. Glavnu ulogu igra Joseph Morgan kojega neki možda znaju iz TV serije The Vampire Diaries, a od poznatijih imena tu su također Walton Goggins i Ron Perlman. Ostatak glumačke ekipe čine Nicole BadaanLucius FalickAnwan GloverKate WalshMajor Dodson, te još neki drugi.
Dermaphoria je premijerno prikazan 13. lipnja 2014. na  London’s East End Film Festivalu, a u službenu distribuciju bi trebao krenuti početkom 2015.

Dermaphoria poster Dermaphoria poster2 Dermaphoria poster3 Dermaphoria poster4 Dermaphoria poster5 Dermaphoria poster6 Dermaphoria poster7

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

An inspired experimental chemist, wakes up in a New Orleans jail, accused of arson that’s linked to an illegal drug-manufacturing ring. Suffering from amnesia, he’s unexpectedly released on bail, determined to find his missing girlfriend.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.