Akcija

Hiệp Sĩ Mù aka Blind Fury (2014)

Oni koji su rođeni tamo početkom ili sredinom 80-ih su vjerojatno bili te sreće da su u svojim ranim dječačkim godinama imali prilike pogledati zabavan akcić Blind Fury sa Rutgerom Hauerom kojega je tamo krajem 80-ih režirao Phillip Noyce. U moru remakova samo je pitanje kada će se netko sjetiti da bi mogao snimiti remake baš tog filma! Pa iako imaju identičan naslov, Vijetnamski borilački krimi triler osvete Hiệp Sĩ Mù aka Blind Fury redatelja Luua Huynha ipak nije remake prethodno spomenutog filma. Stoga sada možete odahnuti.
No oba filma ipak dijele neke sličnosti. Kao primjerice glavne junake koji su u oba slučaja slijepi ali ipak vješti sa mačem. Ali dok u je u američkom filmu glavnu junak muškarac, u vijetnamskom je to mlada žena Linh koja u jednoj noći izgubi vid i svoju obitelj. A krivac za to je lokalni krimos pod imenom Cường kojega će Linh naći pod svaku cijenu.
U glavnoj ulozi je Ngọc Thanh Tâm, a osim nje tu su još Binh MinhQuach Ngoc NgoanDinh Y. NhungQuang Tháng, te još neki. Vijetnamska premijera filma Blind Fury će se održati 26. rujna 2014., a ovo će biti prvi vijetnamski film koji će koristiti Dolby Atmos surround.

Blind Fury poster Blind Fury poster2 Blind Fury Banner

Official Facebook Page

TEASER

 

TRAILER

 

RADNJA

“Hiệp sĩ mù” revolves around the relationship between Cường a bad errant guy, and Linh a young girl who also loses both eyes and her family in a night. Cường dominates the whole underground world, the two main characters are living totally opposite lives, when the fame of this man is only pain for another. Linh must find Cường to reclaim what she has lost. She wants to be not only the light but also image of her mother which is even more meaningful to her life. Confrontation between a wanderer man who almost lost every human nature and a blind girl with an honest heart promise to bring the spectacular an touching movie to the audience.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.