Drama

Flugparken aka Blowfly Park (2014)

Što bi ste Vi učinili da nestane Vaš najbolji prijatelj? I još k tome da nestane nakon što je cijelu noć partijao sa Vama!? Neki od Vas bi se vjerojatno angažirali oko potrage i učinili sve da ga pronađete, a neki bi možda izgubili razum kao primjerice glavni junak Švedske triler drame Flugparken redatelja i scenarista Jensa Östberga.
Kristian Keskitalo je nekoć bio talentirani hokejaš, a danas je nitko i ništa. Ali nakon što njegov najbolji prijatelj Alex nestane, i to nakon što zajedno provedu noć  negdje vani, situacija se u potpunosti promjeni. Kristian se počne ponašati pomalo agresivno i iracionalno, tražeći nevolju. Ali ubrzo je Alex pronađen mrtav, a Kristian se u “svjetlu” tragedije poveže sa Alexovim ocem Berndtom. No, Kristian posebice čezne za vezom sa Dianom, Alexovom udovicom., i Ilija, njezinim sinom. Stoga Kristian postepeno počne preuzimati prijateljev život na sve moguće načine. Ali  policija ga promatra, baš kao i Alexov otac, i svi oni sumnjaju u Kristianove namjere što njega počne tjerati prema rubu živčanog sloma.
Budžet filma iznosi 10,5 milijuna Švedskih kruna, odnosno 1,4 milijuna $, a u glavnim ulogama su se našli Sverrir GudnasonPeter AnderssonMalin BuskaLeonard TerfeltJoar Hennix RaukolaJulia GrönbergSimón Maximilian Karl, te mnogi drugi. Premijera filma Flugparken bi se trebala održati ove zime, do kraja 2014., ali točan datum za sada još nije poznat.

flugparken_xlg flugparken_xlg2

IMDB

Official Facebook Page

TEASER

 

RADNJA

Kristian Keskitalo was once a talented hockey player. Now, he’s a nobody. Then, after a night spent together, his buddy Alex goes missing. Kristian starts acting increasingly aggressive and irrational, getting mixed up with local kids, setting up shaky deals, looking to confront wrongdoers. Then, Alex is found dead. In the wake of tragedy, Kristian seems to connect with Alex’s father, Berndt. But Kristian also longs for a connection with Diana, Alex’s widow. And, he thinks he’s the real father of Elias, their son. In fact, taking over his friend’s life in all possible ways seem… well, natural, almost. Only, Kristian is a liar. The police are watching him, as is Berndt, both moving closer and closer, as Kristian edges towards breakdown.

SLIKE

1 2 3

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.