Akcija

The Mighty Eighth (2015)

Ako ne sanjaju o tome da postanu poznati i uspješni nogometaši, klinci često sanjao i o tome da postanu piloti. Da upravljaju velikim letećim mašinama i promatraju svijet iz zraka. Čini se kao savršen san, zar ne!? Ali biti pilot ponekad i nije tako savršeno. Primjerice piloti u Drugom Svjetskom ratu su bili u konstantnoj opasnosti, te su tisuće njih izginuli u zračnim bitkama. Nezavisna ratna drama The Mighty Eighth redatelja Ricka Jacobsona se bavi upravo posadom jednog vojnog bombardera iz WWII.
Pet milja iznad zemlje, duboko iza neprijateljskih linija, 11 članova posade bombardera poznatog još i pod imenom “Leteća Tvrđava” će se naći u borbi za vlastite živote kada se nađu oči u oči sa cijelim rojem neprijateljskih zrakoplova. Kada američki bombarderi počnu padati jedan po jedan, misija posade postaje vrlo jasna: preživjeti!
Redatelj Jacobson je inače do sada režirao poprilično zabavan grindhouse exploitation uradak Bitch Slap, a režirao je i nekoliko epizoda TV serije “Spartacus: Blood and Sand”, tj. “Spartacus: Gods of the Arena”. Glumačka ekipa još nije poznata, ali zna se da bi CGI efekte na filmu trebala raditi kompanija Hydraulx koja je između ostaloga radila na filmovima kao što su AvatarThe AvengersLooperEscape PlanMachete KillsX-Men: Days of Future Past itd. The Mighty Eighth bi trebao izaći tijekom 2015., ali detalji o tome za sada nisu još poznati. Stoga ćemo vas o tome i svemu ostalome obavijestiti naknadno.

The Mighty Eighth poster

PROMO TRAILER

 

RADNJA

Five miles above the earth and deep behind enemy lines, 11 men inside a bomber known as the “Flying Fortress” fight for their lives against swarms of enemy German fighters. As American bombers are picked off one by one, their mission becomes very clear: survive.

SLIKE

1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4) 1 (5) 1 (6) 1 (7) 1 (8) 1 (9) 1 (10) 1 (11)

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.