Akcija

Zombie Killers: Elephant’s Graveyard (2014)

Znam da ste se već možda zasitili zombie filmova, ali mi Vam eto predstavljamo još jedan u nizu. Sad se možete zapitati “a zašto bi smo uopće htjeli pogledati ovaj filma?”, ili “što to ovaj zombie uradak razlikuje od ostalih?”. Paaa…možda će Vam se svidjeti to da ovaj film pomalo podsjeća na popularnu TV seriju The Walking Dead, točnije na drugu sezonu kada glavni junaci “zapnu”na farmi. A opet, možda će baš to neke od Vas odbiti od ovog filma. Ali prije toga znajte da jednu od glavnih uloga igra Billy Zane. Ako Vam pak ni to ne znači previše u životu, onda slobodno možete prestati čitati ovu najavu.
Ako ste pak nastavili dalje, onda znajte da režiju i scenarij filma potpisuje Harrison Smith, a radnja istoga je smještena u maleni ruralni gradić Elwood gdje malena skupina mladih ljudi pod vodstvom bivšeg vojnika Seilera čuva sve preživjele od hordi zombija, stražareći uz ogradu koja im je jedina zaštita. Ali u gradiću se počne događati nešto sumnjivo te pojedinci shvate da su možda sigurniji van ograne nego unutar nje.
Osim Zane u filmu se pojavljuje još par poznatih imena, kao npr. Mischa Barton i Dee Wallace. A tu su također i Felissa RoseGabrielle StoneBrian Anthony WilsonBrian Gallagher, te još neki. Film bi trebao izaći direktno na DVD-u i Blu ray-u u veljači 2015.

Zombie Killers poster Zombie Killers poster2

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

The rural town of Elwood is a “bubble” against the backdrop of a suspected global infection that appears connected to natural gas fracking. A small band of young adults under the training of ex-military soldier Seiler (Billy Zane)keeps the town safe while patrolling the fence line that locks the residents inside. There is something wrong with the town, with more dread and fear penned up inside than what awaits on the frontier. Young Ian Sommers realizes he needs to get free, no matter what lies beyond Elwood’s fence and tries to convince others to do the same.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 A021_C010_09109J A015_C016_0909P5 15 16

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.