Akcija

Guardian Angel (2014)

Ako ste kojim slučajem vjernik, i još k tome kršćanin, onda zasigurno vjerujete u anđele čuvare, bića koja je sam Bog posla da bdiju nad nama i čuvaju nas os svih zala. Na žalost živimo u svijetu gdje smo okruženi raznoraznim zlom i nepravdama koje se svakodnevno događaju desecima i desecima ljudi pa se se lako stekne dojam da ti anđeli čuvari baš i ne rade najbolje svoj posao. Stoga ponekad pojedinci koji si to mogu priuštiti angažiraju anđele čuvare od krvi i mesa, tj. zaštitare ili tjelohranitelje koji su spremni riskirati i svoj vlastiti život za dobrobit osoba koje štite i čuvaju. A na sličan potez je spreman i junak niskobudžetne akcijske drame Guardian Angel koju je napisao, režirao i producirao Vahik Pirhamzei. Pirhamzei je također odigrao i glavnu ulogu u ovom filmu.
Guardian Angel je priča o Rayu koji je nedavno izgubio suprugu. Shrvan njezinim gubitkom ali i frustriran činjenicom da su vlasti nesposobne da pronađu njezinog ubojicu, Ray se povuče iz društva i odluči baciti na posao kako bi skrenuo svoje misli od tog nesretnog događaja. Tako Ray prihvati posao tjelohranitelja koji mora čuvati Vicki, mladu djevojku koja je počela raditi kao fotomodel, a čiji otac se bavi mutnim poslovima zbog čega je ona postala meta trgovaca ljudima. Suprotno savjetima LAPD-a Ray nastavi štiti Vicki riskirajući tako i svoj život. No Ray ju odluči spasiti pod svaku cijenu i spreman je za to ići do kraja.
Kao što sam već spomenuo, glavnu ulogu igra Pirhamzei osobno, a osim njega tu su su još Bokeem WoodbineJustine WachsbergerColin CunninghamRay WiseCostas MandylorChristopher Atkins, te mnogi drugi. Guardian Angel će premijeru imati u Los Angelesu 17. listopada 2014. Po četkom 2015. će se pojaviti i na DVD-u.

Guardian Angel poster guardian_angel_xxlg

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

After the tragic death of his wife, Ray withdraws himself from society, frustrated with the authorities’ inability to track down her killers. Throwing himself into work, Ray is hired to guard and protect Vicki, an aspiring model, whose father’s shady dealings have made her the target of human traffickers. Against the advice of the LAPD, Ray continues to protect Vicki, confronting danger on his own terms. Uncovering more than he bargained for, Ray realizes that to save Vicki’s life, he must go all in. No return. No mercy. 

SLIKE

B039_C004_06236U.0001137F 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.