Akcija

Stretch (2014)

Joe Carnahan je jedan vraški zanimljiv redatelj koji mi je zapeo za oko još 2002. godine kada je snimio svoj drugi film u karijeri, ujedno film koji ga je i proslavio – krimi triler Narc. Od tada pa do danas Carnahan i nije snimio mnogo filmova, ali ono malo što je snimio je uglavnom bilo i više nego zanimljivo, počevši od otkačene akcijade Smokin’ Aces, preko relativno zabavnog The A-Teama, pa sve do izvrsnog avanturističkog  survival trilera The Grey kojega je snimio 2011. Ali d samih početaka Carnahanovu karijeru su pratili problemi zbog čega su mu mnogi projekti bivali ili otkazani ili nikada nisu ni ušli u fazu produkcije. A po svemu sudeći, čak i one koje je uspio snimiti, kao primjerice akcijsku triler komediju Stretch, prate problemi.
Naime, Carnahan je snimio ovaj film sa budžetom od nekih 5 milijuna $ još prošle godine, te je film trebao krenuti u kino distibuciju pod okriljem Universala još u ožujku 2014. No, Universla je iz nekog razloga odustao pa su producenti bili primorani naći novog distributera. Kako im to ipak nije pošlo za rukom Stretch je opet bio vraćen Universalu koji ga je pak odlučio na neko vrijeme pospremiti u ladicu dok ne osmisle kako da ga “prodaju”. Po svemu sudeći smislili su nešto jer film napokon ima datum premijere, ali o tome nešto kasnije.
Stretch je priča o vozaču limuzine iz LA-a koji sazna da do sljedećeg jutra mora platiti jedan veliki dug, u protivnom ode glava. Igrom slučajnosti on pokupi povučenog milijardera koji im neke lude navike i zahtjeve. No, očajni vozač odluči da će ispuniti njegov svaki zahtjev, ma koliko čudan bio, jer u tome vidi jedinu nadu da zaradi potrebne novce i izvuče živu glavu na kraju dana. Ali kako noć odmiče i postaje sve čudnija, vozač se počne brinuti da bi ga njegov čudni putnik mogao čak stajati i glave.
osim što je režirao ovaj film, Carnahan ga je također i napisao, a ispred kamere je uspio okupiti nekoliko zvučnih imena, što u glavnim, što u sporednim ulogama. Tu su dakle Jessica AlbaNorman ReedusChris PinePatrick WilsonRay LiottaBrooklyn DeckerEd HelmsRandy Couture, te legendarni David Hasselhoff.
Stretch će prvo izaći 07. listopada u digitalnom formatu na iTunesima i Amazonu, a zatim će 14. listopada 2014. biti pušten na VOD platformama.

Strech poster

IMDB

TRAILER1

 

TRAILER2 RED BAND

 

CLIP1

 

CLIP2

 

CLIP3

 

 

CLIP4

 

CLIP5

 

RADNJA

“Stretch” is an action-comedy in which all hell breaks out over the streets of L.A. during one twisted night for one desperate driver. When a limo driver (Wilson) discovers that he only has one shift left to pay off a big debt, he goes from worried to hell-with-it-all daring. When the chauffer picks up a reclusive billionaire (Pine) with some deviant appetites, he vows to fulfill the guy’s every request, no matter how weird, to score the big tip that could settle his score. But as the night grows stranger and the driver is pushed into some very dangerous encounters, he worries that the freak in his back seat might just be his final fare.

SLIKE

0 1 2 3 4 5 6 8

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.