Aliens

Terminus (2014)

Australski filmaši su u zadnje vrijeme postali itekako aktivni, te nam iz zemlje klokana u zadnje vrijeme stiže dosta naslova. Pa Vam tako nakon 5-6 australskih naslova koje smo Vam predstavili unazad mjesec-dva (Felony, PredestinationInfiniWyrmwoodElectric Boogaloo: The Wild, Untold Story of Cannon FilmsRise i The Mule) predstavljamo još jedan! Ovaj puta je riječ o SF trileru Terminus redatelja i ko-scenarista Marca Furmiea.
Terminus je priča o David Chamberlain, mehaničaru koji radi u jednom malenom gradiću, a koji prilikom nesreće koja ga je umalo stajala glave pronađe još neviđeno otkriće koje ne samo da će odrediti sudbinu njegove obitelji, već i cijelog čovječanstva.
Ako je suditi po materijalu viđenome iz teasera, to otkriće uključuje nekakve izvanzemaljce, i naravno vojsku koja će ih pokušati uhvatiti. U glavnim ulogama su Jai KoutraeKendra AppletonTodd LasanceBren Foster (pojavio se u čak dva DTV akcića sa Seagalom – Force of Execution i Maximum Conviction – gdje ga je u potpunosti zasjenio), Brendan ClearkinVincent Andriano, te još neki. Premijera filma bi se trebala održati u prvoj polovici 2015., ali točan datum za sada još nije poznat.

Terminus poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TEASER

 

RADNJA

Following a near-fatal accident, David Chamberlain makes an unprecedented discovery that will not only determine the fate of his family, but of mankind.

SLIKE

1 2 3 4 5 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.