Akcija

Boy 7 (2014)

Sad već davne 2002. mlađahni Matt Damon tinejdžerskog lica i stasa je utjelovio jednog od najopasnijih filmskih tajnih agenata u potrazi za svojim identitetom – Jasona Bournea. Film je naravno bio The Bourne Identity baziran na istoimenom popularnom romanu Roberta Ludluma. Kao što vjerojatno svi već znamo, The Bourne Identity je bio veliki hit, kako po pitanju kritika tako i po pitanju zarade što je u konačnici rezultiralo sa dva nastavka – The Bourne Supremacy koji je snimljen 2007. i The Bourne Ultimatum koji je snimljen 2007. Bourne i dalje živi te je u najavi novi nastavak, no razlog zašto spominjem Bourne je zapravo Nizozemska akcijska triler drama Boy 7 redatelja Lourensa Bloka koji u svojoj suštini neizmjerno podsjeća na Bourneov Identitet, ali i neke druge filmove kao što su npr. Memento i Paycheck.
Boy 7 je baš poš poput Bourne također baziran na romanu, točnije na istoimenom romanu autorice Mirjam Mous, a priča se vrti oko mladića pod imenom Sam koji se osvijesti usred prepunog podzemnogg vlaka, bez spoznaje kako je došao tamo, odakle je došao, pa čak ne zna ni kako se zove. On počne grozničavo tragati za svojim identitetom, koristeći pri tome tragove i sadržaja iz svog ruksaka. Polako počne shvaćati da je njegov život u velikoj opasnosti.
U glavnoj ulozi je Matthijs van de Sande Bakhuyzen, a tu su još Ella-June HenrardTygo GernandtYannick JozefzoonJoost KoningHalina ReijnRenée Soutendijk, te još mnogi drugi. Nizozemska premijera filma Boy 7 je zakazana za 18. prosinca 2014.

Boy 7 poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

PROMO TEASER

 

TRAILER

 

RADNJA

When Sam regains consciousness in the middle of a crowded subway, he doesn’t know how he got there, where he came from nor his own name. He frantically searches for his identity, using the contents of his backpack. Slowly but surely he realizes his life is in great danger.

SLIKE

1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4) 1 (5) 1 (6) 1 (7) 1 (8) 1 (9) 1 (10) 1 (11) 1 (12) 1 (13) 1 (14)

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.