Akcija

Morning Star (2014)

Osim što režira po 2-3 filma godišnje, omraženi Uwe Boll također producira isto toliko filmova na godišnjoj bazi a da pri tome uopće ne stane iza kamere tih projekata. Tako je prošle godine između ostaloga producirao talijanski zombie akcić Zombie Massacre kojega su zajednički režirali i napisali Luca Boni i Marco Ristori. Bollu se ta suradnja očito dopala  pa je odlučio ponovno surađivati sa dečkima, pa su tako zajednički producirali talijanski povijesni akcijski avanturistički fantasy horror Morning Star koji je dotični dvojac ponovno napisao i režirao.
Morning Star je priča o grupi ratnika koja se nakon pobjedničke bitke vraća kući kako bi zajedno sa svojim narodom proslavili tu pobjedu. Ali ono što je počelo kao dan proslave ubrzo se pretvorilo u horor jer je skupina otkrila da se svijet u kojem su živjeli zauvijek promijenio. Naime bitka koju su izvoljevali je bila samo početak njihove borbe za mir.
Budžet filma iznosi nekih 3 milijuna $ te je u cijelosti snimljen na lokacijama u Italiji. U glavnim ulogama se pojavljuju Adrian BouchetMike MitchellDaniel VivianIvy CorbinAlly McClelland, te David White. Morning Star će izaći isključivo na DVD-u i Blu ray-u te VOD platformama. U SAD-u će se film pojaviti 25. studenoga 2014., a u velikoj britaniji 05. siječnja 2015.

Morning Star poster1 Morning Star poster2 Morning Star poster3 Morning Star poster4 Morning Star poster5 Morning Star poster6

IMDB

Official Facebook Page

PROMO TRAILER

 

TRAILER1

 

TRAILER2

 

RADNJA

After conquering their enemies, a group of triumphant warriors return home to rejoice with their nation. What starts as a day of celebration, quickly turns to horror as the group discovers that the world they lived in has changed forever. Defeating their neighbors proves to be just the beginning of their fight for peace.

SLIKE

0 0b 0b1 0c 0d 0e 0f 0g 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.