Akcija

Antboy: Den Røde Furies Hævn aka Antboy 2: Revenge Of The Red Fury (2014)

Dječji avanturistički filmovi su u Hrvatskoj sve popularniji u posljednje vrijeme i poprilično su gledani u kinima. Primjerice Šegrt Hlapić je bio jedan od gledanijih filmova prošle godine, a popularni lik Koko iz serijala Ivana Kušana je nakon filmova Koko i duhovi i Zagonetni dječak već dobio treći nastavak, Koko 3: Ljubav ili smrt koji dolazi u kina početkom studenoga. Ali dječji avantrustički filmovi nisu popularni samo kod nas! Tako je prošle godine u Danskoj izašao avanturistički dječji “super-hero” film Antboy, baziran na serijala istoimenih dječjih knjiga autora Kennetha Bøgha Andersena, a bavi se pustolovinama 12-godišnjeg dječaka pod imenom Pelle kojeg ugrize mrav, nakon čega on dobije super-moći. Film je bio solidan hit u domovini pa je tako u veoma kratkom roku snimljen i nastavak – Antboy: Den Røde Furies Hævn kojega je opet režirao Ask Hasselbalch, koji je također režirao i prvi film.
U nastavku i dalje pratimo Pellea (aka Antboya) koji je sada navršio 13 godina i uživa u životu super junaka nakon što je pobijedio Alberta Gæmelkrå koji sada dane provodi u ludnici. Pelle svoje slobodno vrijeme provodi sa svojom najboljom prijateljicom Idom koja želi da oni budu i nešto više od prijatelja. Ali pojavi se nova prijetnja u Pelleovom životu, novi dječak u školi koji se posluži svim mogućim sredstvima kako bi osvojio Idu. A kao da to nije dovoljno, pojavi se i novi super-zločinac koji će osloboditi Alberta iz ludnice i zagorčati život Antboyu.
Antboy: Den Røde Furies Hævn je snimljen u ko-produkciji Danske i Njemačke, a u ulozi naslovnog junaka se opet našao Oscar Dietz kojemu je ovo druga uloga u karijeri. A iz prvog filma se također vračaju i  Nicolas Bro, Samuel Ting Graf, Amalie Kruse JensenMarcuz Jess PetersenCecilie Alstrup Tarp, i Caspar Phillipson. A od novih članova glumačke ekipe tu su Astrid Juncher-Benzon i  Boris Aljinovic.
Danska premijera ovoga nastavka je zakazana za sam Božić, 25. prosinca 2014.

Antboy 2 poster

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

Antboy is more popular than ever, after he defeated Albert Gæmelkrå aka The Flea, who’s now spending his days in a rubber cell of the insane asylum Dragsborg. Pelle, who’s now turned 13, is enjoying life as a superhero. In an ideal world, Pelle’s pal Ida would be his girlfriend. But it’s a dream easier imagined than carried out. But now Antboy suddenly faces an even greater foe, a more evil and ruthless rival than The Flea could have ever been. This villain comes in the shape and form of the new boy in school – a real menace – who doesn’t shy away from any means necessary in his conquest to wrangle Ida away from Pelle. And as if all this isn’t enough, Pelle also finds himself being haunted. Antboy and Wilhelm first believe a poltergeist is on the loose, but soon discover the true nature of what is disturbing and taunting them; and with this discovery, a brand new supervillain announces her arrival.

SLIKE

01 2 3

2 replies »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.