Brazil

Isolados aka Deep Inside (2014)

Izolirana kučica/koliba usred šume i mladi par (ili više njih) koji se nađu tamo zbog ovog ili onog razloga. Koliko ste filmova pogledali koji su radnjom bili smješteni upravo u takvoj lokaciji i sa takvim likovima? Vjerujem da će neki od Vas reći “i puno previše!”.No, bilo kako bilo mi Vam nudimo još jedan – Brazilski horror triler Isolados redatelja i ko-scenarista Tomasa Portella.
Isolados se po stukturi radnje i ne razlikuje previše od ostalih sličnih filmova, te nam donosi priču o mladom paru, Lauru i Renati, koji otputuju u zabačeni šumovitiji dio Rio De Janeroa. Ubrzo po dolasku Lauro saznaje od vlasnika jednog lokalnog bara kako se u posljednje vrijeme u okolici dogodilo nekoliko brutalnih ubojstava. Lauro odluči tu informaciju zadržati za sebe i prešutjeti to Renati kako ju ne bi uznemirio i pokvario im putovanje. No, kada se njih dvoje smjeste u izoliranu kučicu u šumi, ubrzo shvate da tamo nisu sami te da su im životi u velikoj opasnosti.
Glavne uloge igraju Regiane Alves i Bruno Gagliasso, a tu su još Juliana AlvesSilvio Guindane, te José Wilker. Brazilska premijera filma Isolados se održala 01. rujna 2014. u San Paolu, a u redovnu distribuciju je film krenuo od 18. rujna.

Isolados poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TEASER1

 

TEASER2

 

TRAILER1

 

TRAILER2

 

RADNJA

A couple, Lauro and Renata, travels to a remote area surrounded by rain forest in Rio De Janeiro. Once they are there, Lauro is told by a bar owner that gruesome murders are taking place in that area. Intending to keep this information hidden from his girlfriend, Lauro and Renata discover they might be not alone when staying in a isolated house.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.