Drama

Perfidia aka Perfidy (2014)

Kao što vjerojatno znate, pojedinci možda iz iskustva a drugi pak iz filmova ii života, nevjera može imati velike posljedice. Bilo da završi jednostavnim razvodom (koji pak može rezultirati gubitkom vrijedne imovine ukoliko je nevjerni supružnik bogat), ili čak i na neki gori način, kao primjerice smrću. Upravo je nevjera pokretač radnje nezavisnog Čileanskog fantasy horrora Perfidia redatelja, scenarista i producenta Lucioa A. Rojasa.
Perfidia je priča o dvoje ljubavnika, Lauri i Rubenu koji se susretnu ponovno nakon mnogo godina. Odluče zajedno provesti vikend u kućici daleko od grada. Ali ubrzo se tamo počnu događati čudne stvari, a ti događaji su čini se povezani sa događajem iz Rubenovog djetinjstva. Njihovi životi će se promjeniti zauvijek.
U glavnim ulogama su Catherine MazoyerIñigo UrrutiaDaniel AntiviloXimena Del SolarMarcelo BardiniJean DevoudRaquel Gutiérrez, te još neki. Perfidia je premijerno prikazan 02. listopada 2014. na Feratum Film Festivalu u Meksiku, a Čileanska premijera filma će se održati 21. listopada na Santiago Internacional de Cine Festivalu.

Perfidia poster

IMDB

TEASER

 

TRAILER

 

RADNJA

Laura and Ruben are a couple of lovers who meet again after many years separated. They decide to spend a weekend in a cabin far from city where strange things start to happen. Those events seem to be related with a Ruben’s childhood experience and it will change their lives for ever.

SLIKE

1 2 3 4 5

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.