Drama

Sendero aka Path (2015)

Mladi vole kampirati, roštiljati u prirodi i generalno istraživati njima nepoznato. U stvarnosti takvi događaji uglavnom prođu najnormalnije, uz zabavu i druženje nakon čega se svi uglavnom sretni, zadovoljni i siti vračaju kući. No u filmovima, posebice horrocima, takva  druženja i izleti u nepoznato završavaju tragično. A ništa drugačije nije ni u slučaju Čileanske horror triler drame Sendero akak Path redatelja, scenarista i producenta Lucioa A. Rojasa čiji prethodni film Perfidia aka Perfidy smo vam predstavili baš jučer.
Sandero je priča o Ani, mladoj ženi koja je upravo dobila stipendiju za studij u inozemstvu. Stoga ona odluči proslaviti to sa svojim prijateljima izvan grada, u mjestu gdje živi. Ali na putu do tamo nalete na ozljeđenu ženu kojoj odluče pomoći. No i sami postanu žrtve čudne obitelji koja ih otme a koja radi za organizirane skupine koje pripadaju najvišim političkim krugovima u regiji. U svom pokušaju da pobjegnu i izbore se za opstanak, Ana i njezini prijatelji će biti prisiljeni prijeći sve njima poznate moralne granice, čak i ako to znači izdati prijatelja.
Film je navodno inspiriran istinitim događajima, slučajem ruralnog nasilja koje se dogodilo sredinom 80-ih u malenom mjestu u južnom dijelu Čilea. Snimljen je sa budžetom od 40 milijuna Čileanskih pesosa (cca 67 tisuća američkih $) a u glavnim ulogama se pojavljuju Andrea García-HuidobroDiego CasanuevaSofía GarcíaTomás Vidiella, te Javiera Hernández. Film je premijerno prikazan na Feratum Film Festivalu u Meksiku, a u 21. listopada će biti prikazan na Santiago Internacional de Cine Festivalu. Službena Čileanska kino premijera će se održati tek 30. travnja 2015.

Sandero poster1 Sandero poster2

IMDB

Official Facebook Page

TEASER

 

RADNJA

Ana is a young woman who has just received a scholarship to study in a foreign country. She decides to celebrate with her friends outside the city where she lives. While on the road, after helping an injured woman, they are kidnapped by a weird family who are working for an organized group belonging to the highest political circles of the region. In their attempt to escape, Ana and her friends are forced to cross all known limits in their fight to survive, even if that means betraying a friend.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

2 replies »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.