Akcija

25 Nijyu-Go aka 25 Twenty-Five (2014)

Oni koji nas prate već dovoljno dugo, te oni koji vole pogledati i pokoji niskbudžetni B-film, zasigurno već znaju što je to DTV produkcija. Točnije, niskobudžetni filmovi raznih žanrova (najčešće akcijski i horrori) koji se snimaju za sitne pare iz distribuiraju direktno na DVD i Blu Ray, a u današnje vrijeme vrlo često i na iTunese i VOD platforme. Ali DTV produkcija nije prisutna samo u američkoj kinematografiji, već postoji i u Japanskoj, i to punih 25 godina. Samo što se tamo to zove V-Cinema.
Cijeli taj val V-Cinema naslova je započeo još 1989. sa filmom Crime Hunter, a tijekom godina snimljeno je još bezbroj akcijski, exploitation, yakuza i horror naslova, npr. – Lady Battle CopThe Fighting KingManila Gokudo Sensote još mnogi, mnogi drugi. Kako bi proslavili 25 godišnjicu V-Cinema, kompanija Toei koja stoji iza tog brenda, je odlučila producirati i snimiti novi V-Cinema film. Riječ je o Japanskom gangsterskom krimi trileru 25 Nijyu-Go redatelja Tsutomua Kashima.
O zapletu ovog filma se malo zna, tek to da se radnja najvjerojatnije vrti oko 2,5 milijuna yena i 25 gangstera koji se žele dočepati tog novca pod svaku cijenu. No zato je poznato kako će glavnu ulogu odigrati Shô Aikawa, zaštitno lice V-Cinema filmova koji je u karijeri snimio preko 100 naslova. Osim njega u filmu još igraju Susumu TerajimaYôichi NukumizuSaki TakaokaTakashi SasanoHitoshi OzawaKazuki NamiokaKyûsaku Shimada, te još hrpa drugih.
Japanska premijera filma 25 Nijyu-Go će se održati 01. studenoga 2014.

25 Nijyu-Go poster 25 Nijyu-Go poster2

Official site

PROIMO TRAILER

 

TRAILER

 

RADNJA

Using firearms and explosives of a large amount, 25 gangsters unfolds over 2.5 billion yen.

SLIKE

1 2 3 4 5 6

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.