Akcija

Skin Trade (2015)

Iako većina nas toga zapravo nije svjesna, trgovina ljudima je veliki problem u svijetu i zabrinjavajuće je da čak i u 21. stoljeću ljudi  mogu završiti kao moderni (sex) robovi kojima se trguje. Podaci prikupljeni iz čak 155 država kažu da 79 % trgovine ljudima otpada na seksualno izrabljivanje, a najčešće žrtve toga su žene i mlade djevojke. Vjerovali ili ne, no taj problem zabrinjava i Dolph Lundgren koji se je njime odlučio pozabaviti u nadolazećoj akcijskoj triler drami  Skin Trade koju je producirao i napisao zajedno sa Stevenom Elderom i Gabrielom Dowrickom. Uz to je naravno odigrao i jednu od glavnih uloga u filmu.
Kako bi svoju viziju što detaljne prenio na filmsko platno i mogao držati sve konce u rukama, čekao je punih šest godina. Naime, scenarij za ovaj film je napisao još tamo 2007-2008., no kako nije htio da tamo neki producent “izmesari” njegovu priču samo zato jer želi snimiti neki “jeftini DTV akcić sa Dolph Lundgenom u Bugarskoj”, čekao da je da mu ukažu pravi uvjeti. Prvotno je mislio režirati ovaj film, ali od toga ipak odustao kako bi imao više vremena za “ulogu producenta” i slobodnije ruke da se bavi pozadinskim segmentom filma. Ulogu redatelja je stoga prepustio Ekachai Uekrongtham, tajlandskom redatelju koji se 2004. proslavio hvaljenim filmom Beautiful Boxer.
Prvotno je radnja trebala biti smještena u New York i većim dijelom u Moskvu, ali kada se u glavnoj ulozi napao Tony Jaa, radnja se iz Moskve preselila u Bangkok, a finalni scenarij je ispeglao John Hyams koji surađivao sa Dolphom na filmovima Universal Soldier: Regeneration i Universal Soldier: Day of Reckoning. U filmu pratimo newyorškog detektiva Nicka Cassidya koji se nađe na tragu zloglasnog Srpskog kriminalca i švercera ljudima Viktora Dragovića. No, kada mu se previše približi i ugrozi njegov unosan posao, Dragović naruči ubojstvo Cassadiyeve obitelji te pobjegne u Bangkok. Željan osvete Cassidy krene za njim te se udruži sa tajlanskim policajcem Tonyem Vitayakuiem kako bi zajedničkim snagama uhvatili Dragovića i cijelu njegovu organizaciju trgovine ljudima.
Budžet filma navodno iznosi nekih 7,5 milijuna $, te je snimljen na autentičnim lokacijama u Bangkoku, te u Vancouveru koji je “glumio” New York. Lundgen je u filmu uspio okupiti i nekoliko zvučnih imena, pa tamo sem njega i Tonya u filmu još igraju Ron PerlmanMichael Jai White, Peter Weller te Cary-Hiroyuki Tagawa. A tu su još i Celina Jade,Sahajak BoonthanakitLeo RanoConan Stevens, te još mnogi drugi.
Skin Trade će prvo izaći na VOD platformama 23. travnja 2015., a zatim će od 08. svibnja 2015. krenuti i u limitiranu kino distribuciju u americi. Australska premijera je zakazana za 19. travnja, dok će se u Tajlandskim kinima Skin Trade pojaviti od 26. svibnja 2015.

Skin Trade poster Skin Trade poster2 Skin Trade poster3 Skin Trade poster Skin Trade poster2 Skin Trade3

IMDB

Official Facebook Page

PROMO TRAILER

TRAILER1

TRAILER2 (US)

TRAILER3 (THAI)

RADNJA

New Jersey detective, Nick Cassidy heads to Bangkok where he teams up with Thai detective, Tony Vitayakui to hunt down Viktor Dragovic and destroy his human trafficking network. Nick had inadvertently killed Dragovic’s son in a sting operation on the New Jersey docks, and Dragovic responded by attempting to kill Nick and his family. Nick miraculously survived the brutal attack, but his wife and daughter were killed. With nothing but vengeance to live for, Nick and Tony traverse their way through the Bangkok underworld in search of the elusive Dragovic. Meanwhile, FBI Agent Eddie Reed is sent in to bring Nick home. But as the crossfire ensues, Nick has to determine who his true allies are.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 IMG_1363.CR2 action-1.jpg

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.