Akcija

Drága Elza! aka Dear Elza! (2014)

Nevjera je poprilično zajebana stvar, posebno za onoga tko je prevaren u toj vezi/braku. A ljubomora uzrokovana tom nevjerom je još i gora jer može natjerati prevarenog partnera (ili partnericu) na raznorazne nepromišljene poteze, između ostaloga i na ubojstvo preljubnika/preljubnice. Upravo ta misao vodi glavnog junaka Mađarske ratne drame Drága Elza! redatelja, ko-scenarista i producenta Zoltána Fülea.
Drága Elza! je priča o mađarskom vojniku za vrijeme Drugog Svjetskog Rata koji samo želi preživjeti taj rat kako bi živ stigao kući i ubio svoju ženu Elzu koja ga vara sa njemačkim generalom.
Ovo je inače prvi Mađarski film na temu Drugog Svjetskog Rata te je bio u nastajanju punih 3 godine. U njega je uloženo mnogo truda i novaca što je rezultiralo time da film izgleda spektakularno, baš poput hollywoodske produkcije. U glavnim ulogama su Géza BodorGábor MakrayZsuzsi Ripli, i Tamás Varga, a mađarska premijera filma će se održati 27. studenog 2014.

Drága Elza! poster Drága Elza! poster2

IMDB

Official site

Official facebook Page

TEASER1

 

TEASER2

 

TEASER3

 

TEASER4

 

TEASER TRAILER

 

RADNJA

Story about a hungarian soldier during the II. world war, who wants to survive the war, to go home, and kill his wife who was cheating on him, with a german general.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.