Akcija

Message Man (2015)

Mirovina je nešto čemu teže svi radišni ljudi. Odraditi svoje, zaraditi dovoljno da nam ostatak života bude ugodan, i jednostavno uživati u životu. Ljepo to zvuči, zar ne!? No, u stvarnosti je to mnogo drugačije. Em što moramo raditi do 67. godine života, što dobar dio ljudi niti ne doživi, em su mirovine toliko male i mizerne da se s njima jedan preživljava. Jedina nada za bolju budućnost je da se bavimo nekim unosnim poslom, npr. nogometom, politikom ili pak plaćenim ubojstvima, tek onda bi mogli zaraditi brdo para i otići u ranu mirovinu. Baš kao što je to učinio i glavni junak Indonezijskog akcijskog trilera Message Man redatelja i scenarista Coreya Pearsona.
Message Man je priča o bivšem ubojici Ryanu Telleru koji je bio toliko uspješan u svom poslu da si je mogao priuštiti ranu mirovinu i život na jahti daleko od ljudi. Ali igrom slučajnosti Ryan će biti primoran da se usidri u jednoj manjoj luci kako bi popravio svoj brod i kupio namirnice. Tu se ubrzo sprijatelji sa lokalnim dječakom Doniem koji mu postane najbliže onome što se može zvati obitelj. Ali kada skupina pirata zgrabi Donia kako bi se osvetili Ryanu zbog nečega što je učinio u prošlosti, on će ponovno “uposliti” svoje ubojite vještine i započne krvavi rat vođen isključivo željom da spasi Donia.
U glavnoj ulozi je Paul O’Brien, a tu su još Aji SantosaEpy KusnandarVerdi SolaimanValentine PayenAlfridus Godfred, te mnogi drugi. Još nije poznato kada će Message Man biti premijerno prikazan i gdje, ali to će navjerojatnije biti u prvoj polovici 2015. No o tom datelaju ćemo Vas obavijestiti naknadno.

Message Man poster

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

Ryan Teller is a former assassin. He is young, but he was so successful he could afford to retire young and lives happily on his yacht away from people. When Ryan is forced to visit an Island for repairs and supplies, he befriends a small boy and finds the one thing he has never had – a family. But when Doni (the young boy) is deliberately run down by a group of Pirates, Ryan’s location is revealed to a major crime boss seeking revenge against Ryan for the assassination of his parents. Hi profile assassins are sent to the island by the crime boss to distract Ryan while they kidnap the family and take them to Jakarta to use as bait to lure Ryan into a trap. Ryan’s dark past surfaces as he enters the lions den and starts a bloody war to take back the family he has grown to love and kill all those involved in their abduction.

SLIKE

1 2

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.