CGI

Online Kino – Grave Shivers (2014)

yc Približava nam se takozvani Halloween, pa ljudi u to doba godine imaju običaj gledati horror filmove; neki više od drugih. Znam da će se mnogi prikloniti već provjerenim klasicima kao što su Friday the 13thHalloweenSuspiriaDèmoniDawn of the DeadA Nightmare on Elm Street, te mnogi drugi. A neki će između ubaciti i pokoji noviji naslov kako bi se uvjerili što to novija horror produkcija nudi.
No, ako među Vama ima zainteresiranih, možda bi ste između svega toga htjeli ubaciti i pokoji kratkometražni uradak, kao primjerice kratkometražni horror omnibus Grave Shivers redatelja, scenarista i producenta Brenta SimsaGrave Shivers je kratkometražni 14-minutni film u kojem imamo tri priče (dvije kraće i jednu dužu) koje se na ovaj ili onaj način bave čudovištima, ubojicama, demonima i djecom.
Film je snimljen sa budžetom od 13 tsuća $ te je u cijelosti financiran preko portala Kickstarter. Do sada je bio prikazan na podosta filmskih festivala, točnije njih 16, a na New Orleans Horror Film Festivalu i H.P. Lovecraft Film Festivalu je osvojio i nekoliko nagrada (za najboljeg redatelja, najbolji film, nagradu publike itd.) te zaradio još nekoliko nominacija.
Glumačku ekipu čine Maddie NicholsElizabeth FoleyBailey Celeste SaccoSam CobeanHeidi LeBlancHayden HoffmanJason Buuck, te još neki. Grave Shivers možete u cijelosti pogledati na linku ispod, na vama je samo da se zavalite u svoju udobnu stolcu i kliknete play.

Grave Shivers poster

IMDB

Official site

TEASER

 

WATCH MOVIE

 

RADNJA

Short sci-fi/horror anthology that weaves three tales of monsters, killers, and things that go bump in the night.

SLIKE

1 2 3 4

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.