Akcija

Kids vs Monsters (2014)

Ako generaciju 80-ih pitate da Vam navedu neke od njima najdražih filmova iz djetinjstva, između naslova kao što su The GooniesBack to the FutureTerminatorThe Never Ending StoryThe Last StarfighterE.T. the Extra-TerrestrialRaiders of the Lost Ark, te još mnogi drugi, vrlo vjerojatno će se naći i akcijska horror komedija The Monster Squad! Film iz pera legendarnog Shanea Blacka (napisao je također Lethal WeaponLethal Weapon 2The Last Boy ScoutThe Long Kiss Goodnight itd.) o skupini klinaca koji se moraju suprotstaviti najpoznatijim filmskim čudovištima (Dracula, Vukodlak, Frankenstein, Mumija itd.) i spriječiti ih u njihovom naumu da zauzmu svijet uz pomoć tajanstvene amajlije.
Fanove spomenutog filma bi možda moga obradovati vijest da je redatelj Sultan Saeed Al Darmaki snimio jedan veoma sličan film, niskobudžetnu horror komediju  Kids vs Monsters gdje će se također skupina klinaca oči u oči sa čudovištima. Kao što se u ostalom kao što to može skužiti iz samog naslova. Kids vs Monsters je film o šestero klinaca iz najbogatijih obitelji na svijetu, čiji roditelji ih se odluče riješiti iz razloga jer su ili previše rastrošni, sputavaju ih, ili su ih pak jako, jako razočarali. Kako bi riješili svoje probleme roditelji sklope pakt sa vragom i pošalju djecu “na odmor” u jednu kuću gdje će ih dočekati neugodno iznenađenje – sedam čudovišta sa namjerom da ih ubiju. No, klinci se neče predati samo tako, vrijeme je za obračun – Kids vs Monsters!
Kids vs Monsters je niskobudžetni film i koštao je svega 7,6 milijuna $. No napravljen je na starinski način i sva čudovišta u filmu su napravljena uz pomoć prostetike i animatornike, bez uporabe CGI-a. Redatelj Darmaki je uspio okupiti i nekoliko poznatih imena za ovaj film, a to su redom Malcolm McDowellLance HenriksenArmand AssanteAdrian PaulElaine Hendrix, Richard Moll i Christopher Atkins. A tu u još Francesca Eastwood (kćerka Clinta Eastwooda), Mary BirdsongLee PurcellAnna AkanaJesse Camacho, te još neki.
Za sada još nije poznato kada će film biti premijerno prikazan, no možemo pretpostaviti da će to biti početkom 2015. Detaljnije o tome ćemo vas obavijestiti naknadno.

Kids vs Monsters poster Kids vs Monsters poster2

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

The six richest people in the world each have one thing still dragging them down.. their intolerable kids. Luckily, there is a mysterious entity that is happy to help. See, he has some monsters of his own and they are just dying to test out their skills. One house. Six kids. Seven monsters. Who will be left standing? It’s time for a showdown.. it’s Kids Vs Monsters!

SLIKE

0 0b 0c 0d 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.