Drama

Clown (2014)

Pa iako bi kak ti trebali biti smiješni te se uglavnom samo grupiraju sa ciljem da nasmiju klince, klaunovi su oduvijek bili pomalo jezivi. A njihovom imidžu zasigurno nije pomogla ni kultna mini-serija It kao ni filmovi ClownhouseKiller Klowns from Outer Space100 TearsAmusementThe Devil’s RejectsGacyDead Clowns, te još mnogi drugi naslovi te tematike.  Baš kao što im u korist zasigurno neće ići ni hororac Clown redatelja i ko-scenarista Jona Wattsa.
Clown je priča o brižnom ocu koji na odluči nabaviti i obući odijelo klauna kako bi uljepšao proslavu sinovog šestog rođendana. Kada nakon rođendanske proslave krene skidati odijelo shvati da ga ne može skinuti, te d asu mu se klaunovski nos i klaunovska kosa urasli. S vremenom se on počne u potpunosti mijenjati, kako fizički tako i psihički te postane klaunovski krvođeni demonski ubojica.
Clown je snimljen u ko-produkciji SAD-a i kanade, a jedna od producenata je i poznati redatelj, producent i povremeni glumac Eli Roth koji u ovom filmu također igra i jednu od uloga. Točnije on igra klauna. Osim njega u filmu još igraju Peter StormareLaura AllenElizabeth WhitmereChristian DistefanoChuck ShamataAndy Powers, te još mnogi drugi.
Film će svoju premijeru imati  u Italiji 13. studenoga 2014., a početkom 2015. će se vjerojatno pojaviti i u ostatku svijeta.

clown_poster_ita clown_poster_ita2

IMDB

TRAILER1

 

TRAILER2

 

TV Spot

 

RADNJA

A loving father dons a clown outfit, wig, bulbous nose, and pancake makeup to entertain at his son, Jack’s (Distefano), sixth birthday after the clown-for-hire is a no-show. Unable to take off the clown garb, dad’s personality changes in horrific fashion. He and his family race to break the curse of the evil outfit before he undergoes a complete transformation into a homicidal killer with over-sized shoes.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.