Akcija

Fraternity aka Fraternity: Brothers Of War (2014)

Najavljujući tako neke ratne filmove na ovim stranicama (a bilo ih je dosta), mnogo sam puta spomenuo kako je rat grozan i kako često izvlači ono najgore iz ljudi. A kako to izgleda iz prve ruke će nažalost saznati glavni junak ratne drame Fraternity aka Fraternity: Brothers Of War redatelja, scenarista i producenta Mikea Cartera.
Riječ je o niskobudžetnom filmu koji je snimljen sa budžetom od 1,7 milijuna $ u ko-produkciji Velike Britanije i Njemačke, a donosi nam priču od dva brata, Jakeu i Gregu. Iako su obojica odrasla zajedno, ta dva brata ne mogu biti različitiji – Jake živi za djevojke, oružje i adrenalin, dok Grega više zanima poezija. Zbog nepremostivih razlika i konstantnog nadmetanja njih dvojica se posvađaju a sve skupa završi jednim nasilnim i krvavim činom koji obojici izmjeni živote. Kada započne Drugi Svjetski Rat Greg se neočekivano prijavi u vojsku te završi na prvoj liniji bojišnice u Francuskoj. U tom nesigurnom i kaotičnom okruženju Greg će otkriti svijet beskompromisne brutalnosti i spoznaju da  rat izvlači ono najgore ali i ono najbolje u ljudskoj prirodi, te da bez obzira koliko daleko pobjegneš, prošlost će uvijek naći način da uhvati korak s tobom.
U glavnim ulogama su se našli Rory FinnDaniel AttwellFiona BruceGordon WinterClare Fettarappa, te Natasha Staples. Još nije poznato kada će Fraternity: Brothers Of War biti premijerno prikazan, ali s obzirom da je distributerska kuća Epic Pictures Group nedavno otkupila prava za prikazivanje, za očekivati je da će to biti u prvoj polovici 2015.

Fraternity poster Fraternity poster2 Fraternity poster3 Fraternity poster3b Fraternity poster4 Fraternity poster5

IMDB

Official site

Official facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

Farm boy, Jake, lives for girls, guns and adrenalin; his younger brother, Greg, loves poetry. The tensions and bitter rivalry between the two finally erupt into bloody, life-changing violence. With the dark clouds of war looming over England’s green and pleasant land, it is Greg who unexpectedly signs up for front line battle in France. Against a backdrop of chaos and uncertainty, Greg discovers a world of uncompromising brutality. His journey through war-torn France exposes the very best and very worst of human nature along with the realisation that, no matter how far you run, the past will always find a way of catching up with you.

SLIKE

0 1 2 3 4 5 6

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.