Komedija

Let’s Kill Ward’s Wife (2014)

Brak je zakonski i društveno uređeni oblik odnosa/veze koji zahtjeva mnogo rada, mnogo odricanja i kompromisa sa jedne i druge strane. Nekada je brak uspješan i dugovječan, a nekada je prepun problem i svađa što na kraju rezultira rastavom. A ponekad može završiti i na puno gori način, primjerice smrću kao što je to slučaj u crnohumornoj krimi komediji Let’s Kill Ward’s Wife redatelja i scenarista Scotta Foleya, inače prepoznatljive glumačke njuške iz TV serija “The Unit” i  “Felicity”.
Let’s Kill Ward’s Wife je film u maniri crnohumorne krimi komedije Very Bad Things iz 1998. godine koju je režirao i napisao Peter Berg, a donosi nam priču o Wardu, njegovim prijateljima i njegovoj ženi koja je kučka i koju svi oni mrze. A mrze ju toliko jako da da bi ju najradije vidjeli mrtvu, pa počnu razmišljati o njezinom ubojstvu, no bez Wardovog znanja. Ali kada se njihova fantazija posve slučajno premetne u stvarnost oni se suoče sa posve novim problemom – kako se riješiti tijela i još uvijek stići na podnevnu čajanku.
Ovo je inače Foleyev dugometražni redateljski debi, a prethodno je režirao samo po jednu epizodu serija “The Unit”“Monk” i “Felicity”. A osim što je režirao ovaj film, Foley je ujedno u njemu odigrao jednu od glavnih uloga. Ostatak glumačke ekipe pak čine Patrick WilsonDonald FaisonGreg GrunbergJames CarpinelloAmy AckerMarika DominczykDagmara Dominczyk, te još hrpa drugih glumaca. Budžet filma iznosi nekih 5 milijuna $, a limitirana kino premijera istoga će se održati 09. siječnja 2015.

Let's Kill Ward's Wife poster

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

Everyone hates Ward’s wife and wants her dead, Ward (Donald Faison) most of all. But when his friends’ murderous fantasies turn into an (accidental) reality, they have to deal with a whole new set of problems – like how to dispose of the body and still make their 3 p.m. tee time. Scott Foley’s directorial debut is a blackly comic caper about helping a friend out of a bad relationship by any means necessary.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.