Akcija

Submerged (2014)

Smrt utapljanjem je vjerojatno jedna od najgorih smrti koja može zadesiti čovjeka. A gore od toga još samo može biti spoznaja da ćete umrijeti na takav način i čekati taj trenutak! U takvoj nezavidnoj situaciji će se naime naći likovi nezavisne krimi triler drame Submerged redatelja Stevena C. Millera. Ako vam je kojim slučajem poznato ovo ime i prezime, to je zato jer je dotični prethodno režirao naslove poput “božićnog” horrorca Silent Night, “home alone” akcića The Aggression Scale, te hororca Under the Bed.
Submerged je priča o iskusnom vozaču limuzine koji vozi skupinu studenata na nekakav tulum. Ali oni se nađu na meti skupine otmičara koji ih presretnu na putu. U naporima da se otarasi otmičara koji ih ganjaju, vozač izgubi kontrolu nad vozilom te oni slete u rijeku i potonu na samo dno. S obzirom da je limuzina napravljena po narudžbi i posebno ojačana, voda ne prodre odmah unutra, ali se svi skupa nađu zarobljeni ispod vode u gotovo bezizlaznoj i po život opasnoj situaciji.
Glavne uloge u ovom (navodno) napetom i klaustrofobičnom trileru igraju Jonathan BennettMario Van PeeblesTim DalyTalulah RileyRosa SalazarWilla FordCody ChristianDenzel WhitakerSam Daly, te još neki. Za sada još nije poznato kada će Submerged izaći, ali za očekivati da će to biti u prvoj polovici 2015.

submerged poster

IMDB

TRAILER1

 

TRAILER2

 

RADNJA

A limo ride home from a party turns into a terrifying ordeal for a group of college kids. A young woman and her friends have been targeted by a ring of vengeful kidnappers and must do everything they can to survive after their limo is forced off the road and plunged into a canal.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.