CGI

Another aka The Devil’s Daughter (2014)

Talijanski filmaši su tamo 60-ih i 70-ih godina osim spaghetti westerna na svijetu podarili još jedan specifičan pod-žanr. Bili su to takozvani “Giallo” hororci koji su između ostaloga bili specifični i po specifičnom vizualnom identitetu,  intenzivnom grafičkom prikazu nasilja i golotinje, atmosferičnoj muzici, te temana kojima su se bavili (paranoja, ludilo itd.). Neki od najznačajnijih autora tog pod-žanra su zasigurno bili Dario ArgentoMario BavaLucio FulciUmberto LenziMichele Soavi, te još mnogi, mnogi drugi.
No, razlog zašto uopće spominjem giallo filmove i njihove autore nije taj da bi Vas ja sad informirao o njima jer iskreno ni ja nisam neki veliki znalac o svemu tom, već da bi Vam predstavio nezavisni američki fantasy SF horor Another redatelja i scenarista Jasona Bognackia koji je inspraciju za taj film vukao upravo iz giallo filmova.
Another je priča o lijepoj mladoj ženi koja biva uvučena u mračno podzemlje demonske opsjednutosti, nasilja, strasti i ekstremnih zadovoljstava kad sazna da je ona možda đavoljeg roda!
U glavnim ulogama su David LandryMaria OlsenLillian PennypackerPaulie ReddingMichael St. Michaels, i Nancy Wolfe. Film je do sada bio prikazan na desteka filmskih festivala (npr.Seattle International Film Festivalu, Film4 FrightFestu, Melbourne Underground Film Festivalu, A Night of Horror International Film Festivalu itd.). Datum službene kino/DVD premijere za sada nije poznat ali za očekivati je da će to biti u 2015., ali o točnom datumu ćemo vas obavijestiti naknadno.

Another poster Another poster2 Another poster3 Another poster4

IMDB

Official site

TRAILER1

 

TRAILER2

 

RADNJA

Compelled by the possibility that she could have a dark twin, Jordyn questions her own sanity, and reality itself. Jordyn’s curiosity pulls her into a dark underworld of demonic possession, desire, and extreme indulgences churning a deadly witches’ brew that tears her very soul apart.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.