Akcija

ROAR: Tigers of the Sundarbans (2014)

Prije nekih tjedan i pol sam Vam predstavio Tajlandski akcijski horor Sming aka Sming: The Hunt Begins,  film o lovcu koji željan osvete krene u nemilosrdan lov na tigra koji mu je ubio ženu i osakatio kćerku. A veoma sličan film nam dolazi i iz Indije. Riječ je o avanturističkom akcijskom hororu ROAR: Tigers of the Sundarbans redatelja i scenarista Kamala Sadanaha.
ROAR: Tigers of the Sundarbans je priča o Panditu, bivšem specijalcu koji se sa timom komandosa uputi u džungle Sundarbansa (teritorij bijelih tigova) kako bi osvetio smrt svog brata, foto novinara koji je poginuo nakon napada bijelog tigra.
Nadajmo se da u filmu neće biti plesa s obzirom da je riječ o Indijskom uratku. Glavne uloge u filmu igraju Aadil ChahalAaran ChaudharyPranay DixitSubrat DuttaNora FatehiVirendra Singh GhumanHimarsha, te još hrpa drugih. Indijska premijera se održala 31. listopada 2014., dok će u ostatku svijeta (čitaj Americi i Velikoj Britaniji) film najvjerojatnije izaći 2015., i to najvjerojatnije na DVD-u

ROAR Tigers of the Sundarbans poster ROAR Tigers of the Sundarbans poster2 ROAR Tigers of the Sundarbans poster3 ROAR Tigers of the Sundarbans poster4 ROAR Tigers of the Sundarbans poster5 ROAR Tigers of the Sundarbans poster7

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

After his photojournalist brother gets killed by a white tigress in the jungles of the Sundarbans, Pandit and his team of commandos enter the prohibited core area of the forest to avenge his death.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.