Drama

Lap Dance (2014)

Popularna TV serija iz 90-ih, “Baywatch”, je bila odskočna daska za mnogobrojne Playboyeve zečice koje su se htjele okušati u “glumi”. Najpoznatija je svakako Pamela Anderson, no nakon završetka serije ona nije daleko dogurala, te izuzev relativno zabavnog trash uratka Barb Wire (koji se opet gledao samo zbog njezinih oblina a ne neke “pametne” priče ili akcije) nije snimila ništa vrijedno spomena, a danas je gotovo više i nema u medijima.
No, osim Pamele bila je tu i Carmen Electra, također sisata Playboyeva zečica koja se nakon kratkog angažmana u Baywatchu pojavila u brdo komedija i parodija, počevši od Scary Moviea, preko Get Over ItStarsky & Hutch, pa sve do glupavih parodija kao što su Date MovieScary Movie 4, Epic MovieMeet the Spartans, ili pak simpatična dječja komedijica Bedtime Stories. Uglavnom, Carmen se manje-više uspješno zadržala u svijetu filma sve do danas, a jedan od posljednjih uradaka u kojem igra jednu manju ulogu je i nezavisna drama Lap Dance redatelja i scenarista Grega Cartera.
Lap Dance je priča o Monici, mladoj glumici u usponu koja sazna da joj otac umire od raka. Želeći se zbrinuti za njega i nekako podmiriti bolničke račune, onda sklopi pakt sa svojim zaručnikom i prihvati posao egzotične plesačice. Barem na kratko vrijeme dok joj otac bude u bolnici. Ali kada Monicu zavede svijet stripteasea i zarada koju to donosi, i kada prekrši taj njihov dogovor, njihovi životi će se zauvijek promjeniti.
Osim Electre u filmu još igraju Ali CobrinBriana EviganStacey DashJames RemarNia PeeplesLynn Whitfield, te još mnogi drugi. Lap Dance se otvara u izabranim kino dvoranama New Yorka, Los Angelesa i Houstona 05. prosinca 2014., a svega par dana kasnije, 09. prosinca film će se pojaviti i na VOD platformama

Lap Dance poster Lap Dance poster2 Lap Dance poster3

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

Kevin, a promising screenwriter and Monica, an aspiring actress are recent college graduates driving across country to Los Angeles where they plan to make a home and follow their Hollywood dreams together. The newly engaged couple’s plan is derailed when a pit stop in Houston reveals that Monica’s father has cancer. Taking on the financial burden of her father’s medical bills, their savings are soon depleted. Strapped for cash, the couple make a pact so Monica can take a high paying job as an exotic dancer in order to pay her cancer stricken father’s expenses. But can any relationship withstand the club’s seduction and temptations? Once the pact is broken, their lives are changed forever.

SLIKE

1 2 3 www.michaelrobertsphotography.com 5 6 7

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.