Akcija

Operator (2015)

Ponekad se u životu nađemo pred teškim odlukama, odlukama koje su od životne važnosti, kako za nas tako i za ljude oko nas. Srećom, u većini slučajeva, koliko god te odluke bile važne ipak ne odlučuju pitanje života i smrti. No, glavni junaci niskobudžetne akcijske triler drame Operator neće biti te sreće jer njihove odluke će odlučivati o životima mnogih ljudi, uključujući i o životu nekih njima bliskih osoba.
Operator je priča o Pameli, operaterki centra 911, i njezinom mužu Jeremyu koji je policajac. Njihov brak je u krizi i totalno su se otuđili jedno od drugo, ali pred njima će se naći još veći problemi kada nepoznata osoba otme njihovu kćerku i natjera ih da slijede njegova pravila. Pamela i Jeremy će se naći u bezizlaznoj situaciji, primorani da sudjeluju u najvećem valu zločina koji bi mogao odnijeti mnogobrojne živote, a za čiju smrt će oni biti odgovorni. Njih dvoje će morati surađivati i utrkivati se sa vremenom kak bi donijeli odluku života – spasiti grad, ili spasiti svoju kćerku!?
Režiju filma potpisuju braća Amariah Olson i Obin Olson, a u glavnim ulogama se pojavljuju Luke GossMischa BartonVing RhamesMichael ParéWalter Hendrix IIIJulie GuevaraWendell Kinney, te još mnogi drugi.
Premijera filma Operator će biti u prvoj polovici 2015., ali na žalost točan datum još nije poznat.

operator_poster Operator

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

When veteran 911 call center operator Pamela, and her estranged husband, Senior Police Officer, Jeremy’s daughter is kidnapped and held hostage, they’re left desperate, with no choice but to follow the kidnapper’s rules: send messages through dispatch for all police and fire units to scatter to remote locations throughout the city where they are met with chaos. Not knowing who or why, the one thing they do know is if they fail to discreetly collaborate with one another – they will be solely responsible for facilitating the biggest crime in the city’s history.  Now they must race the clock to make the choice of their lives – save the city – or save their daughter.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 1

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.