Drama

Dementamania (2013)

Često mislimo kako su uredski poslovi relativno jednostavni, tim više jer za razliku od tamo nekog šljakera koji je cijeli dan na, suncu, kiši i hladnoći, ljudi koji rade uredske poslove “uživaju” u udobnosti svog toplog i ugodnog ureda. Ali to nije uvijek nužno tako. Naprotiv, uredski posao može također biti naporan, težak, iscrpljujuće, te nadasve stresan za pojedince. A neke može dovesti i do samog ruba ludila, kao primjerice glavnoga junaka nezavisne Britanske horror triler drame Dementamania koju je režirao Kit Ryan.
Dementamania je film koji pomalo podsjeća na Američkog Psiha, a donosi nam priču o frustriranom mladiću kojega uredski posao dovede na samu granicu između njegove poremećene nasilne mašte i stvarnosti njegovog svakodnevnog života, zbog čega mladić uskoro počinje gubiti spoznaju o tome što je stvarnost a što nije.
U glavnim ulogama su Kal PennVincent ReganGeoff BellJohn ThomsonHolly WestonSam RobertsonRichard Ashton, te još mnogi drugi. Film je premijerno prikazan u kolovozu 2014. na London FrightFest Film Festivalu, a službena Britanska premijera se održala 17. listopada 2014. Od 17. studenoga film se našao i na OnDemand i VOD platformama.

Dementamania poster1 Dementamania poster2 Dementamania poster3 Dementamania poster4 Dementamania poster5

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

TV Spot

 

RADNJA

A frustrated office worker finds himself caught between the realms of his deranged imagination and the mundane reality of his everyday existence.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.