Akcija

Código Paz (2014)

Karibi slove kao raj na zemlji – pješane plaže, svjetlo plavo more, palmice…uglavnom uživancija. A dio tog raja je i Dominikanska Republika koja se nalazi u regiji otočja Karibi. A upravo iz te države nam stiže akcijski triler Código Paz kojega je režirao, producirao i napisao Pedro Urrutia (zajedno sa još par kolega).
Código Paz je priča o mladiću pod imenom Pedro Ruiz koji živi dvostruki život. Danju je on trgovac nekretninama, a noću kradljivac koji često pljačka upravo nekretnine koje prodaje. Životni cilj mu je da se obogati prije svoje 30-e godine. Pa kada se na tržišti nađe luksuzna vila čiji vlasnik je imućni Fernando Del Rosario, Pedro odluči izvesti najveću pljačku svog života. Ali kada napokon provali u vilu, shvati da se uvalio u probleme jer je provalio u kuću krijumčara droge.
Film je snimljen sa budžetom od milijun i pol američkih $, a glavne uloge su odigrali David MalerJosé Guillermo CortinesPaula Sanchez FerryNashla BogaertFélix GermánIsaac Saviñón, te Ivan Aybar.
Film se u Dominikanskoj Republici otvorio još 18. rujna 2014., a na godinu će se valjda pojaviti i na DVD-u zemljama diljem svijeta.

Código Paz poster Código Paz poster2 Código Paz poster3 Código Paz poster4 Código Paz poster5 Código Paz poster6

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER1

 

TRAILER2

 

TRAILER3

 

RADNJA

Pedro Ruiz, a real state in his new appraisal, Fernando Del Rosario luxury mansion. Plans making the biggest heist of his life. But the night he gets in the house, turns to be his in the middle of a drug trafficking plan…

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.