Akcija

Kubot: The Aswang Chronicles 2 (2014)

Prije nekih dvije godine redatelj Erik Matti je snimio stiliziranu Filipinsku akcijsku fantasy horor komediju Tiktik: The Aswang Chronicles, film o skupini ljudi koji se moraju udružiti kako bi preživjeli napad misterioznih krvožednih bića. Ono zbog čega je taj film bio specifičan je činjenica da j to bio prvi Filipinski film koji je gotovo u potpunosti snimljen ispred green screena, te je bio krcat CGI efektima. FIlm je bio solidan hit u domovini te je zaradio nešto malo više od uloženoga, što je očito bilo dovoljno da se snimi nastavak.
Nastavak koji se zove Kubot: The Aswang Chronicles je također režirao i napisao spomenuti Matti, a kako to biva sa nastavcima, sve skupa djeluje mnogo “veće i jače”. Tako je radnja iz malenoga sela iz originala preseljena u veliki grad, te je film snimljen sa više pravih lokacija a manje green screena. U nastavku pratimo preživjele iz prvog filma, Makoya i Soniu koji su se preselili u veliki grad kako bi pobjegli što dalje od zla koje ih je napalo u prvom filmu. No, Makoya će izgubiti sve do čega mu je stalo kada ga napadne “rođak” demona Tiktika, Kubot. Dvije godine kasnije Makoya živi usamljenički život u Manili, daleko od nevolje…ali nevolja ga na kraju ipak nađe te će se Makoya još jednom sukobiti sa opakim demonima.
Dva glumca iz originalan ponavljaju svoje uloge i u nastavku, a to su redom Dingdong Dantes i Ramon Bautista. A od novo pridošlica tu su Isabelle DazaJeron TengManuel Aquino i KC Montero.
Film se na Filipinima otvara na sam Božić, 25. prosinca 2014.

Kubot poster Kubot poster2

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

CLIP

 

RADNJA

Fresh from reuniting with his beloved Sonia after the Tiktik’s attack, Makoy loses everything he ever fought for in the vengeful wrath of the Tiktik’s kin—the Kubot aswang. Now back in Manila, 2 years later, Makoy leads a life away from trouble but trouble always has a way of finding him.

SLIKE

2 3 1 4 6 5

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.