Akcija

The Last Survivors aka The Well (2014)

Hrvatska je mala zemlja u kojoj se teško živi. Ali hrvatska je također bogata resursima, šume, nafta i ono najvrjednije – voda. Prema nekim statistikama Hrvatska je bogata izvorima vode, a mnogi znanstvenici tvrde kako će upravo voda u budućnosti biti najvrjednija dragocjenost na svijetu te da će se zbog vode, tj nestašice iste čak voditi i ratovi. To se vjerojatno neće dogoditi za našega života, ali to ne znači da se u konačnici ipak neće dogoditi.
A upravo se tom temom bavi niskobudžetni post-apokaliptični akcijski triler The Well (aka The Last Survivors) redatelja i ko-scenarista Thomasa S. Hammocka. The Well je radnjom smješten u post-apokaliptičnu i budućnost gdje vode gotova da više i nema, izuzev na posljednjem izvoru koji se nalazi u opustošenoj dolini. A taj izvor čuva 17-godišnja Kendal koja se više niti ne sjeća vremena kada je ta dolina bujala životom, a od zadnje kiše je prošlo punih 10 godina. Pa iako je Kendal spremna učiniti sve kako bi zaštitila taj izvor, pa čak i ubiti, ona će se ipak naći pred velikim izazovom kada se u dolini pojave pohlepni Carson sa svojom ekipom koji žele zauzeti izvor. Kendal će morati donijeti tešku odluku – pobjeći ili se boriti!?
U glavnim ulogama su Haley Lu RichardsonBooboo StewartMax CharlesNicole FoxMichael WelchJon GriesMichael Massee, i Rena Owen, kao i mnogi drugi. The Well je premijeru imao još 12. lipnja 2014. na Los Angeles Film Festivalu, a nakon toga je imao relativno uspješan festivalski život. Čak je osvojio i tri nagrade (između ostaloga i ione za najbolji film na Las Vegas International Film Festivalu i Twin Cities Film Festu), te još zaradio par nominacija sa strane. Datum službene kino/DVD premijere još nije poznat, ali to bi se sigurno trebalo dogoditi u prvoj polovici 2015.

last_survivors_xxlg

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

CLIP

 

RADNJA

At the edge of an expansive barren valley, all that remains of The Wallace Farm for Wayward Youth is a few hollowed-out husks of buildings. Seventeen year-old Kendal (Haley Lu Richardson) can barely recall when the Oregon valley was still lush. It’s been a decade since the last rainfall, and society at large has dried up and blown away. Kendal and the few others that remain barely scrape by, while dreaming of escape. When a greedy water baron lays claim to what little of the precious resource remains underground, Kendal must decide whether to run and hide or bravely fight for the few cherished people and things she has left.

SLIKE

0 1 1 2 3

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.