Avanturistički film

The Record Keeper (2014)

U kršćanstvu postoji vjerovanje kako nad svima nama bdiju anđeli čuvari, odnosno kako svatko od nas ima svog anđela čuvara. Bez obzira na Vašu vjersku (ne)opredijeljenost, ne može se poreći da takva ideja o bićima koja paze na nas ne zvuči zanimljivo, pa onda nije nikakvo čudo da su se i filmaši znali često bavili tom idejom u filmovima, na ovaj ili onaj način. Primjerice među naslova u kojima su anđeli bili glavni junaci možemo navesti It’s a Wonderful LifeGabrielaCity of AngelsDogmuFallenLegionThe Prophecy serijal ili pak TV seriju Dominion.
No anđeli će također biti glavni likovi i u nezavisnom SF trileru The Record Keeper redatelja i ko-scenarista Jasona SatterlundaThe Record Keeper koji je nastao na temeljima istoimene web-serije iza koje također stoji Satterlund, je priča o čovječanstvu ispričana iz perspektive anđela. Raina je anđeo koji radi kao zapisničar u arhivi na nebu, u administrativnom uredu za praćenje događaja koji se odvijaju na Zemlji. Njezin zadatak je da pokušava snimiti događaje iz povijesti čovječanstva, bez da se osobno uključi u njih. No to će se pokazati malo težim zadatkom.
Budžet ovog filma iznosi svega 800 tisuća $, a u glavnim ulogama su Lindsay FrameDennis HillJuneSoo HamGilberto Martin del CampoFaye JacksonRigo SanchezRoshan Maloney, i Joey Adrian. The Record Keeper je premijerno prikazan u velikoj britaniji 26. rujna 2014. na Raindance Film Festivalu. Na DVD-u će najvjerojatnije izaći tijekom 2015.

The Record Keeper poster

IMDB

Official Facebook Page

TEASER

 

TRAILER

 

RADNJA

A sci-fi history of mankind told from the perspective of angels. The Record Keeper, Raina, works in Heaven’s administrative offices tracking events unfolding on earth.

SLIKE

1 2 3 4

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.