Akcija

Kill Me Three Times (2014)

Simon Pegg se proslavio ulogom Shauna u popularnoj zombie komediji Shaun of the Dead. Ali pokazalo se da je uloga tog žgoljavog luzera koji ne zna što bi sa svojim životom i bježi o svake iole veće obveze u životu tek početak jedne iznimno šarolike i zanimljive filmske karijere, te je Simon ubrzo svima dao do znanja da se može bez problema snaći u raznoraznim drugim ulogama i žanrovima. Pa smo ga tako ubrzo nakon toga imali prilike gledati kao žestokog policajca u akcijskoj komediji Hot Fuzz, a bio je i desna ruka Ethana Hunta u Mission: Impossible III i Mission: Impossible – Ghost Protocol, te naravno Scotty u Star Treku! S obzirom da je po prirodi komičar, Pegg je naravno sve te uloge odigrao sa dozom humora, a po svemu sudeći slično će biti i u slučaju australske akcijske krimi komedije Kill Me Three Times gdje će Pegg odigrati opasnog bad ass ubojicu koji naprosto ima loš dan.
Kill Me Three Times u režiji Kriva Stendersa je priča o živahnom profesionalnom ubojici Charlieu Wolfeu koji prihvati jedan naoko jednostavan zadatak; da ubije ženu svog klijenta. Ali Charlie će ubrzo shvatiti da on nije jedina osoba koja ju pokušava ubiti zbog čega će biti upleten u čitav niz događaja koji uključuju pokolj, ubojstva, ucjenu i osvetu!
Osim Pegga u filmu još igraju Teresa PalmerAlice BragaLuke HemsworthSullivan StapletonCallan MulveyBryan BrownSteve Le Marquand, te Tony Spencer. Film je premjeru imao u rujnu 2014. na Toronto International Film Festivalu, a zatim se našao na programu još nekolicine festivala ,gdje su ga redom popratile skoro pa izvrsne kritike! Službena Australska premijera filma Kill Me Three Times se održala 28. studenog 2014., a u Americi će film prvo izaći na iTunesima i On Demand platformama 26. ožujka 2015., a zatim će 10. travnja krenuti i u limitiranu kino distribuciju.

Kill Me Three Times poster Kill Me Three Times poster2 Kill Me Three Times poster3 kill-me-three-times-poster

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER1

 

TRAILER2

 

RADNJA

A mercurial assassin (Simon Pegg) discovers he isn’t the only person trying to kill the siren (Alice Braga) of a sun-drenched surfing town. In this darkly comedic thriller, the hitman finds himself unraveling three tales of mayhem, murder, blackmail and revenge

SLIKE

1 2

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.