Drama

We’ll Never Have Paris (2014)

“We’ll Always Have Paris” je gotovo kultni citat iz bezvremenskoga klasika Casablanca, te je isti bio korišten još mnogo, mnogo puta u mnogobrojnim drugim filmovima koji su se na ovaj ili onaj način referirali na Casablancu. A upravo je tu rečenicu za svoj film odlučio iskoristiti i Simon Helberg, poznatiji  kao Howard Wolowitz iz mega popularne humoristične Tv serije “The Big Bang Theory”. No, on se je odlučio malo poigrati riječima te je always zamijenio sa never, pa je tako svoj (ko)redateljski debi, nezavisnu romantičnu komediju nazvao We’ll Never Have Paris!
Film koji je ko-režirao zajedno sa Jocelyn Towne, te u njemu odigrao jednu od glavnih uloga, je priča o Quinnu koji je u već dugi niz godina predanoj vezi s Devon, te ju je napokon odlučio zaprositi. Ali baš tada u njegov život uđe zanosna i privlačna plavuša koja pokaže svoj interes za njega. Quinn se odmah počne premišljati oko zamisli o braku što nizom nespretnih slučajnosti završi prekidom sa Devon. Nakon kratkog odnosa s plavušom Quinn ubrzo shvaća da je napravio pogrešku života, pa odluči otići u Pariz kamo se Devon preselila, kako bi ju ponovno osvojio.
Helberg igra Quinna, dok je uloga Devon pripala također jednoj poznatoj TV glumici, Melanie Lynskey koju manje-više svi znamo kao Rose iz humoristične TV serije “Two and a Half Men”. Ostatak glumačke ekipe čine također neka zvučna imena, kao npr. Zachary QuintoAlfred MolinaMaggie Grace i Jason Ritter. A tu su još i Dana IveyMeredith HagnerEbon Moss-BachrachGeoffrey Cantor, te još mnogi drugi.
We’ll Never Have Paris je premijeru imao još u ožujku 2014. na South by Southwest Film Festivalu, a nakon toga je bio prikazan na još 4-5 filmskih festivala. Službena američka kino premijera je zakazana za 22. siječnja 2015.

WNHP_OneSheet.indd We'll Never Have Paris poster2 We'll Never Have Paris poster3

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

In a story based on true events, Quinn (Simon Helberg) has been in a devoted relationship with Devon (Melanie Lynskey) for several years, and is ready to propose marriage until a gorgeous blonde co-worker reveals her love for him. Quinn immediately has second thoughts about matrimony and ends up terminating his relationship with his long-time better half. After a brief relationship with the blonde, Quinn quickly realizes he’s made the mistake of a lifetime, so he sets off to Paris, where his one and only true love has moved, to win her back.

SLIKE

0 0b 0c 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.