Avanturistički film

Get Santa (2014)

S obzirom da nam je Božić takoreći pred vratima, posve je normalno da nam se gledaju božićni filmovi. I dok će većina uglavnom posegnuti za dobro provjerenim klasicima ala It’s a Wonderful LifeHome AloneHome Alone 2: Lost in New YorkChristmas VacationMiracle on 34th Street ili pak Die Hard., u ponudi će se naći i neki novi filmovi božićne tematike. Jer opće je poznato da nas filmski studiji u ovo vrijeme godine vole zatrpavati raznoraznim božićnim filmovima u nadi da će nešto zaraditi na račun blagdana i blagdanskoga raspoloženja, te da će usput možda izbaciti neki budući božićni klasik. Iako sumnjam da će postati klasikom, jedan od tih novijih naslova koji će se također naći i na programu domaćih kina je obiteljska komedija Get Santa redatelja i scenarista Christophera Smitha.
Get Santa radnjom pomalo podsjeća na neki od filmova iz serijala The Santa Clause sa Tim Allenom, a donosi nam priču o ocu i sinu koji se udruže kako bi spasiti Božić nakon što otkriju da je pravi Djed Mraz završio u zatvoru nakon što je razbio saonice. Na njima je sada da osposobe saonice i izbave Djeda Mraza iz zatvora pod svaku cijenu.
Get Santa je snimljen u ko-produkciji SAD-a i Velike Britanije, a u glavnim ulogama su se našli Jim BroadbentEwen BremnerWarwick DavisRafe SpallJodie WhittakerNonso AnozieStephen GrahamMatt King, Kit Connor te Joanna Scanlan. Britanska premijera filma se održala 05. prosinca 2014., dok se u američkim kinima film otvorio nekoliko dana kasnije, 12. prosinca. Kao što sam već spomenuo ranije, Get Santa će doći i u Hrvatska kina, točnije film će se pod naslovom Djedica iza rešetaka naći na programu Kina Europa od 15. prosinca.

Get Santa poster Get Santa poster2 Get Santa poster3

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

TV Spot

 

CLIP

 

RADNJA

A father and son who team up to save Christmas once they discover Santa Claus sleeping in their garage after crashing his sleigh and finding himself on the run from the police.

SLIKE

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.