Akcija

Bowling Balls (2014)

Na spomen bajkera prvo što nam padne na pamet su bradate i nabildane mrcine u kožnjacima kojima se nipošto ne biste htjeli zamjeriti jer će vas u protivnom prebiti na mrtvo ime. Tako nas barem uče filmovi i serije (npr. Stone ColdBeyond the LawSons of AnarchyHell Ride itd.). A ništa drugačija po tom pitanju nije ni Belgijska bajkerska akcijska komedija Bowling Balls redatelja i scenarista Marka Punta. Iako su u ovom slučaju bajkeri malo više karikaturalniji, iako i dalje opaki.
Bowling Balls je priča o Ginuo koji se zaljubi u Tinu. To i ne bi bio neki problem da Ginu nije član bajkerske skupine zvane Bowling Balls, a Tina je pak mlađa sestra predsjednika suparničke bajkerske bande Banana Knights. Zbog njihov ljubavne veze koja krši pravila obaju klubova će izbiti nemilosrdni rat između ovih dviju bajkerskih skupina.
Punt je ovaj film financirao u potpunosti bez podrške Belgijske vlade i ministarstva kulture, jer ga u protivnom vjerojatno ne bi ni snimio. Glavne uloge u filmu igraju Filip PeetersJonas Van GeelNathalie MeskensPeter Van den BeginWim OpbrouckCharlotte VandermeerschSven De RidderManou Kersting, te Herwig Ilegems. Belgijska kino premijera se održala 17. prosinca 2014.

Bowling Balls poster

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

War starts between two motor clubs when Gino, a member of the Bowling Balls, begins a love affair with Tina, the younger sister of the president of the Banana Knights. This violates the rules of both clubs.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.