Akcija

Santiago Violenta (2014)

Kada se nađete u svojim srednjim 30-ima i shvatite da imate dvoje djece, gotovo nikakvu ušteđevinu, da vam se život sveo na puku rutinu odlaska na posao (koji uopće ne volite) i povratka kući, te da jedino čemu se veselite su vikendi kada se možete bezbrižno napiti sa društvom, lako je moguće da postanete nezadovoljni svojim životom i počnete težiti ka nečemu boljem. Kao primjerice junaci otkačene Čileanske akcijske krimi komedije Santiago Violenta redatelja i ko-scenarista Ernestoa Díaza Espinoza.
Mauro, Noel i Broco su nerazdvojni prijatelji još od školskih dana. Sada kada su svi odrasli shvate da njihovi njihovi životi nisu ono čemu su se nadali. Život im je upao u toliku kolotečinu i rutinu da jedino čemu se u konačnici vesele su vikendi kada se svi skupa napiju da zaborave na svoje bijedne živote. Tijekom jednog od tih vikend izlazaka ekipa će se posve slučajno zamjeriti Tiau Marilynu, jednom od najopasnijih mafijaša i vlasnika poznatog kluba u Santiagu. Kako bi se izvukli iz nevolje, ekipa će donijeti neke riskantne i očajničke zbog čega će se i sami približiti nasilnom gangsterskom životu, odnosno, i sami će postati opaki gangsteri.
Redatelja Espinoza sam baš nedavno spominjao kada sam najavljivao još jedan njegov nadolazeći film, Čileanski akcijski triler Redeemer u kojem je po četvrti puta udružio snage za Markom Zarorom. Zarora nema u ovom filmu, ali su tu  Mauricio DiocaresMatías OviedoNicolás SaavedraShenda RománJuan AlcayagaCaterina JadresicJaime Vadell, kao i mnogi drugi. Premijera filma Santiago Violenta se održala 10. listopada 2014. na Festival Internacional de Cine de Valdivia, a film je također bio prikazan i na Valdivia International Film Festivalu gdje je čak osvojio i nagradu publike za najbolji Čileanski film. Službena Čileanska premijera je zakazana za 01. siječnja 2015.

Santiago Violenta poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TEASER

 

TRAILER

 

RADNJA

Mauro, Noel and Broco have been an inseparable group of friends since grade school. All grown up, their lives are not what they hoped they would be. Life has become so routine that they do nothing more than wait for the weekends to drink themselves into oblivion. One night, a chance encounter leads the group on a wild and deadly chase from Santiago’s most dangerous crime boss… Forced to make increasingly risky decisions, their frantic, adrenaline fueled desperation brings them closer to a violent, life-changing end where the friendship will be changed forever.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.